Şimdi Ara

Airtouch ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
43.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ttnet 5343 modemim var ama kapsama alanı çok kucuk bunun için ne yapabilirim ? Airtouch kapsama alanını artırır mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AirTouch: Kablosuz İnternet Erişimi için Çözüm

AirTouch, kablosuz internet erişimi sağlamak için kullanılan bir teknolojidir. AirTouch özelliği olan bir modem, internet sinyallerini kablosuz olarak bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi cihazlara iletir.

AirTouch, geleneksel kablolu internet bağlantılarının aksine kablosuz bağlantı sağlar ve bu sayede cihazlarını dilediğin yerde kullanma özgürlüğü sunar. Çalışma alanlarında, evlerde ve halka açık yerlerde kablosuz internet erişimi için idealdir.

AirTouch, "air touch" veya "airtouch" gibi çeşitli şekillerde yazılabilen bir terimdir. Modem airtouch, kablosuz bağlantı sağlayan bir modem türüdür.

AirTouch'ın en önemli avantajlarından biri, kablolama ihtiyacını ortadan kaldırmasıdır. Bu, cihazların esnek bir şekilde yerleştirilmesini ve kablo karmaşasının önlenmesini sağlar. Ayrıca, AirTouch geniş kapsama alanı sunar, bu da farklı odalarda veya binalarda bile kesintisiz internet erişimi anlamına gelir.

AirTouch teknolojisi, kablosuz internet erişimi için basit ve kullanışlı bir çözüm sunar, bu da onu kişisel kullanım, işletmeler ve halka açık yerler için popüler bir seçenek haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sana kolay yoldan anlatayım diyelim apartmanda oturuyorsun her katta bilgisayar var,ve o bilgisayarlar senin modeme wifi ile bağlanamıyorlar sen airtouch bastığın zaman onlar wifi araması yaptıklarında modemin ağ adını ve şifresini görebiliyorlar yani airtouch wifi için kolaylık sağlıyor
  • Leïto kullanıcısına yanıt
    Ben hala anlamadim ne işe yaradiğini ? airtouch kapatsam ne olur kapatmasam ne olur ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bildiginiz wps hocam airtouch denilen sey tek tusla baglanti saglar sifre girme dersinden kurtarir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Hocam interneti dun cektik . Modemde airtouch isigi yaniyor . Tus u da var ustte . Ama baglanmak istedigimde laptop ile telefondan sifre sordu bana . Simdi sifresiz kimse giremez demi benim modeme

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    şifre sorduysa bağlantıyı kurarken problem yok sadece şifreyi bilenler bağlanabilir ama ben yerinizde olsam airtouch özelliğini kapatırım çünkü kırması gayet kolay.
  • E şifresiz bağlanmaya yarıyosa ne yararı var ki yoldan geçen herkes bağlanmaz mı? Tam olarak hangi şeye kolaylık sağlıyor anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    bu tuş ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    kapatiyorum o zaman hocam
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    modem ve kablosuz aygıt arasındaki bağlantıyı sağlamak için şifre girmenize gerek kalmıyor ancak bu durumda ağın şifresiz olacağını düşünmüşsünüz sanırım. Wps yada airtiesdaki adıyla airtouch ile tek tus ile wps pin kullanılarak bağlantı sağlanır ağ wps pin ile şifrelenir. Asagıdaki video fikir verir sanırım konu hakkında.
    http://www.youtube.com/watch?v=cHjA3cYf5BQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

modem ve kablosuz aygıt arasındaki bağlantıyı sağlamak için şifre girmenize gerek kalmıyor ancak bu durumda ağın şifresiz olacağını düşünmüşsünüz sanırım. Wps yada airtiesdaki adıyla airtouch ile tek tus ile wps pin kullanılarak bağlantı sağlanır ağ wps pin ile şifrelenir. Asagıdaki video fikir verir sanırım konu hakkında.
    http://www.youtube.com/watch?v=cHjA3cYf5BQ

Anladım hocam sanırım benim anladığım gibi değilmiş, ben çok yanlış anlamışım
  • Bende videoyu izleyince anladim :)

• adam akıllı anlatacak biri yokmu ne işe yarıyor bu airtouch,bilmeyenlerden yorum yazmasa daha iyi anlayacagız
  • rasputin111 R kullanıcısına yanıt
    burada detaylı anlatılmış.

http://www.airties.com.tr/_supportdocs/1/20/1_20_20120102201041.pdf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.