Şimdi Ara

bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra 2 parça harddiskin sadece c sürücüsünü görmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de 2 tane harddisk var. birisi 2 ye ayrılmış durumda öbürü ise tek parça. sorunum şu:bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra 2 parça harddiskin sadece c sürücüsünü görmeye başladı makina. format attım herhangi bir virüse karşı. formattan sonra sorunlar aynen devam etti ve ben şu anda bir harddiskin 2. partitionunu ve diğer harddiski yani d ve f yi göremiyorum hala. işin kötü yanı kasperky de kurulmuyor ve c ye sağ tıkladığımda buk subuk karakterler çıkıyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Burada bölümleri görebiliyormusun?

bittorrent.exe, win32, copy.exe, sxs.exe, autorun.inf virüsleri için çözüm!!
    http://resim.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın.
    Not: Bilgisayarınızda framework 2.0 kurulu olmalıdır.

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe Kesin Çözüm.
    Masaüstünden Combofix.exe yi çalıştır, otomatik virüsü temizleyecektir.

• öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

diskmgmt.msc çalıştırdım daha önce de disk 0 okunamaz diye bir disk gösteriyor tamir etmeye çalışığımda verileri sileceğini söylüyor. dokunmak istemedim açıkçası. ne yapacağımı şaşırdım aslan gibi diskler saçmaladı. diskleri çıkartıp başka bir pcden yedeklesem sorun çözülür mü?

diğer adımları daha yapıyorum umarım ilk sorunumda çözülür

edit:şu anda kaspersky i kuruyor virüs sorunumu hallettim çok teşekkür ederim ama hard disk sorunum hala devam ediyor:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quasimodo -- 1 Eylül 2008; 1:35:29 >
  • hayır bir de anlayamıyorum harddisk 2 parça c yi görüyor d yi görmüyor öbür 750 gb lik ise hiç ortalarda yok. akıl almaz bir durum

edit:kaspersky yine çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quasimodo -- 1 Eylül 2008; 1:42:03 >
  • Temizlemek için : PC'nizi kapatıp açın, windows logosu çıkmadan önce yani daha yeni yeni pc açılırken (bios ekranından sonra, Windows logosu çıkmadan önce) F8 e basın (birkaç kez basmak gerekebilir). Güvenli Kip'de açmayı seçin. Virüsleri bu şekilde silin. Antivirüs yazılımınızla veya PC'nizdeki diğer yazılımlarla bu modda çalıştırın. Antivirüs yazılımınızıda bu modda kaldırın.

Başlat => Çalıştır =>cmd yaz. Tamam de Komut İstemi penceresi açılacak. Bu pencere metin tabanlı (komut satırı) fonksiyonlar uygulanır. Buraya chkdsk/r #: komutunu yazarak (# yerine kontrol etmek istediğiniz sürücünün harfini yazacaksınız) ve enter. Bu kontrol sonrasında problemini çözebilir. Ama bölümlerin görünmesi gerekir.

Online olarak virüsleri temizlemek için : PC'nizi kapatıp açın, windows logosu çıkmadan önce yani daha yeni yeni pc açılırken (bios ekranından sonra) F8 e basın (birkaç kez basmak gerekebilir). Ağ Desteği ile Güvenli Mod'de açmayı seçin. Daha sonra Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" TIKLA

edit LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 1 Eylül 2008; 2:09:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.