wi,ndows xp pro kullanıyorum. bilgisayarı kapat dediğimde yeniden başlat yapıyor. busorunla karşılaşan var mı;? ne yapabilirim?
çarpık bi durum. belki format atsan düzelir.
biosu sıfırla duzelmesi gerekiyor
çalıştır a shutdown -s yazarak dene eğer yine resetliyorsa biosunda problem var
bios a gir modem wake up ne lan wake up ı kaldır
sp2 kullanıyormusun oda yapabilir
Birden fazla antivirüs yazılımı kullanıyorsan çakışma yapabilir bu yüzden olabilir bende de aynısı bu yüzden olmuştu eğer öyle ise birini kaldır düzelir.
arkadaşlar biosu sıfırladım işe yaramadı. sp ve antivirüs programı kullanmıyorum. arkadaşın tavsiye ettiği çalıştır a shut down -s yazıp deneyeceğim. format atmak istemiyorum. üaerine tekrar windows u kurup deneyeceğim. sonucu bildiririm. herkese teşekkürler...
bazı makinelerin bios güncellmesini yapmak gerekior yoksa yeniden başlatma olayı yaşandığına bende şahit oldum
arkadaşım biosa gir orada power manegemant diye bişe var ona gir orada enable olanları distable yap ve f10 de kaydet sorunun çözülür kolay gelsin
arkadaşların solemiş oldugu bios dan wake up ayarları kesinlikle dogru, ayrıca warez adlı program bu soruna yol açıyor! ares den ise kuşkuluyum!
Bilgisayarın denetim masasından güç ayarlarına gir.Orada gelişmiş APM yi açarsan sorunun büyük ihtimal düzelecek...
bios dan anl1yorsan eger bios un wake up seçmesini disable veya 0 degeri vererek veya hutta windows güç denetimindeki ayarlari s1f1rlaman, disable veya bilgisayari kapat seçeneklerine getirerek sorununu çözebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme