Şimdi Ara

Bilgisayarı Koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taaa ki düne kadar bilgisayar eskisi gibi çalışıyordu,dün bilgisayarla uğraşmayı bıraktım aradan 1 - 2 saat geçti tekrar baktım, masaüstüne kendiliğinden bir şey yüklenmiş Intenet Explorer ve Google Chrome
    un giriş sayfaları da değişmiş her türlü yerden giriş sayfalarını değiştimeyi denedim yok olmadı.
    Sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama şuan ESET NOD32 ile tarattım Windows dosyalarının içinde
    3 tane dosya bulup arşiv zarar görmüş diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert.gur.165

Taaa ki düne kadar bilgisayar eskisi gibi çalışıyordu,dün bilgisayarla uğraşmayı bıraktım aradan 1 - 2 saat geçti tekrar baktım, masaüstüne kendiliğinden bir şey yüklenmiş Intenet Explorer ve Google Chrome
    un giriş sayfaları da değişmiş her türlü yerden giriş sayfalarını değiştimeyi denedim yok olmadı.
    Sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama şuan ESET NOD32 ile tarattım Windows dosyalarının içinde

kaspersky iyidir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.gur.165

Taaa ki düne kadar bilgisayar eskisi gibi çalışıyordu,dün bilgisayarla uğraşmayı bıraktım aradan 1 - 2 saat geçti tekrar baktım, masaüstüne kendiliğinden bir şey yüklenmiş Intenet Explorer ve Google Chrome

Bilgisayarında ESET NOD32'mi yüklüydü yoksa yüklü değildi de sonradan virüs bulaşınca mı ESET ile tarattın? eğer öyleyse iş işten geçmiş keşke zamanında antivürüs programı yüklü olsaydı o virüsü yemezdin diye düşünüyorum ama tabiki ESET ile bu iş olmaz ben ESET'e nedense hiç güvenmiyorum benim tercihim Bitdefender veya Kaspersky sanada tavsiye ederim özellikle de Bitdefender'da hızlıal.com.'da kampanya var dünya devi bir firmayı 9,90TL.'ye 1 yıllığına satınalıyorsun ve virüslere elveda diyorsun. Sözlerim reklam gibi oldu belki ama inan öyle değil ben 2 bilgisayarımda kullanıyorum sistemi hiç kasmıyor kasıyor diyenlerin sistemleri zayıf bence bende hiç kasma yapmıyor son olarak ta senin bu sorunun format atmadan çözülecek gibi görünmüyor at formatı rahatla sonrada dediğim gibi Bitdefender'ı yükle bir daha virüs bulaşmaz sende rahat edersin ben 3 yıldır format atmayı unuttum .

• peki bu bitdefender programını 1'den fazla kullanıcı olarak aldığımızda ayrı internet bağlantıları olan ayrı pc'lere kurabiliyormuyuz...
  • Örneğin 3 pc 1 yıl olarak alındığında aynı anda 3 ayrı bilgisayara yükleme yapabilirsin yalnız 3 pc için aldığın bitdefender'ın lisans anahtarını ilk önce 1 bilgisayara yükleyeyim diğerlerine sonra yüklerim dersen ilk yüklediğin bilgisayardan itibaren zaman sayacı işlemeye başlar bilmem anlatabildim mi?
  • neyse bu bitdefender programından aldım bir tane 10 liraya inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

neyse bu bitdefender programından aldım bir tane 10 liraya inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım..

Memnun kalacağına eminim donanımında iyiyse(Ram en az 4GB. olursa iyi olur)hiç merak etme bana teşekkür edeceksin ben en az kendi bilgisayarımla beraber 20 bilgisaya yükledim kasma hiç yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deneyimlerini buradan paylaşırsan sevinirim.
  • tabiiki paylaşırım ama önce burası tam yeri olmasada bir sorum daha olacaktı ben kendime yeni bir kutulu win. 8.1 pro aldım şimdi bu wini makineme kuracağım ama esas sormak istediğim 2-3 sene sonra yeni bir pc aldığımda ve internet servis sağlayıcımı değiştirdiğimdede windowsu sorunsuz bir şekilde kurabilecekmiyim acaba??
  • quote:

tabiiki paylaşırım ama önce burası tam yeri olmasada bir sorum daha olacaktı ben kendime yeni bir kutulu win. 8.1 pro aldım şimdi bu wini makineme kuracağım ama esas sormak istediğim 2-3 sene sonra yeni bir pc aldığımda ve internet servis sağlayıcımı değiştirdiğimdede windowsu sorunsuz bir şekilde kurabilecekmiyim acaba??

Almış olduğun windows 8.1 kutulu lisans(OEM Lisans değil)ise tabi ki hangi bilgisayara kurmak istersen kurabilirsin daha sonra her yeni bilgisayar aldığında sonsuza kadar kurabilirsin zaten kutulu işletim sistemlerinin en önemli avantajı bu. Örneğin sen kutulu işletim sistemi değil de ön yüklemeli bir işletim sistemli(OEM'li lisans)laptop almış olsaydın bilgisayardaki o işletim sistemini alıp başka bir bilgisayara yükleyemezdin bilmem anlatabildim mi?
  • oem değil kutulu aldım içinde key anahtarı mevcut peki ben bu windowsu 2 ayrı makineye kursam ne olur?? içinde 32bit ve 64 bit olarak 2 cd var bir cd'yi bir makineye diğer bir cd'yi öteki makineye kursam???
  • quote:

oem değil kutulu aldım içinde key anahtarı mevcut peki ben bu windowsu 2 ayrı makineye kursam ne olur?? içinde 32bit ve 64 bit olarak 2 cd var bir cd'yi bir makineye diğer bir cd'yi öteki makineye kursam???

2 ayrı makineye kurmasına kurarsın ancak 1 lisans anahtarı ile 1 bilgisayarı etkinleştirebilirsin 2'inci bilgisayara yüklediğin yazılımı etkinleştiremeyeceğin için yasal olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 28 Mayıs 2015; 13:23:27 >
  • etkinleştirme derken??
  • quote:

etkinleştirme derken??

Yani kutudan çıkan işletim sisteminin içerisinden 32 Bit ile 64 Bit olmak üzere 2 adet Cd çıkar senin bilgisayarında 2 GB Ram var ise 32 Bit olan Cd yi yüklersin ve etkinleştirebilirsin çünkü 32 Bit işletim sistemi 2 Gb.'a kadar olan ram miktarını destekler onun üzerindeki miktarı desteklemez (örneğin 32 Bit bir işletim sistemine 4 Gb ram taksan bile bu miktarın hepsini sistem kullanamaz) eğer bilgisayarındaki Ram miktarı 4 GB ve üzeri ise 64 Bit olan yazılımı kurarsın ve etkinleştirirsin yoksa kutudan çıkan 32 Bit Cd yi 1 bilgisayara, 64 Bit olan Cd'yi başka bilgisayara yüklesen de senin satınaldığın işletim sistemi 1 bilgisayardaki işletim sistemini etkinleştirmen içindir. Aksi olsa 1 kutulu işletim sistemi alan herkes aynı anda istediği kadar bilgisayara bu yazılımı yüklerdi microsoft ta bu yüzden batardı bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 1 Haziran 2015; 0:59:37 >

• onu anladımda peki yüklersem ne olur??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.