Şimdi Ara

Şeffaf kaput koruma sökümü ve sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı aldığımda üzerinde baya eskimiş şeffaf koruma vardı.görüntü olarak hoş durmuyordu sararmaya başlamıstı.söktürmek istedim çok para istediler sonra oturdum kendim söktüm.baya uzun sürdü ama arabamla uğraşmayı seviyorum.söktükten sonra ton farkı oldu :) tahmin ediyordum böyle bi şey olabileceğini.pasta cila atılsa düzelir sanırım
    Şeffaf kaput koruma sökümü ve sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnsln -- 24 Şubat 2017; 16:55:31 >

• Ton farkı çizikler sebebiyle görünüyor. Pasta cila ile geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    küçük bi ilçedeyim.mayıs gibi izne gidince pasta cila yaptırıcam.o zamana kadar idare edicez böyle.çok dikkat edince belli oluyor noormalde belli olmuyor
  • mayısa kadar ton farkı iyice kapanır, belki pasta cilaya gerek bile kalmayabilir.
  • Çok gözüne takılıyorsa kendin elle de deneyebilirsin biraz uğraştırır ama sonuç alırsın
  • Pasta cila pek fayda etmiyor diye biliyorum. Zaman bunun ilacı. Çok dikkat etmedikçe bence göze batmaz. Yaza kadar düzelir bence.
  • bulundugum yerde sıcaklık 50-55 dereceyi görüyor yazın.boya koruma şart burda.kendim yaparım aslında bi kere yapmıstım ilk arabamda ama harelenme olur diye işi bilen bir yere yaptırıyım diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şeffaf korumayı ya tam kaputa yaptırıcan yada hiç yaptırmıycan.yarım olunca böyle ton farkları olabiliyor
  • Bir tek benmi fark edemedim acaba ton farkını

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam ton farki derken koruma olan kismi soktukten sonra cizgi gibi hattin olusmasi

• UV geçirgen film kullanırsanız ton farkı olmaz.
    Özelde konuya gelen, genel olaraksa foruma yazılan şeylerin çoğu saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 19:13:11 >
  • Ton farkı her halükarda kalır. Pasta cila sadece çizikleri alır. Pastadan sonra görüntü bu şekil de yine kötü görünecek o yüzden pasta cila yerine tekrar yeni bir koruma kaplatın derim.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    hadi ya :( hocam desenize başımıza belayı aldık.ben pasta cila atınca geçer diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

hadi ya :( hocam desenize başımıza belayı aldık.ben pasta cila atınca geçer diye düşünmüştüm.

Boşuna pasta cila parası vermeyin derim, çıkar derler sonra artık o kadar da kalacak abi derler sıyrılırlar. Artık olan olmuş, fark kalmaz diyenlere inanmayın, aracın üzerin de bir gölge gibi kalır, pastadan sonra korumasız alanda ki boya daha bir açılacağı için çok daha fazla sırıtır.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    elimde bimden alma pasta cila var denesem diyorum.şimdi daha kötü ederiz al başına belayı :)
  • Pasta cila yaptırın, olmazsa tekrar film... totalde 300-400 e bitirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.