Şimdi Ara

Bilgisayarı satmayı düşünüyorum kaç tl eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ama bu aralar piyasayı takip edemiyorum bilgisayarım kaç tl eder sizce?

anakart: gigabyte ga-m68m-s2p v2.3
    işlemci: amd athlon II x2 4400e 2.70ghz
    ram: 4+1 5gb ddr2 1066mhz kingston
    ekran kartı: amd radeon r7 240 2gb 128bit ddr3 dx12 (evet yanlış okumadınız DirectX12 kutuda öyle yazıyor yeni seri olanı)

herşey dahil vericem bilgisayarı klavye + mouse + monitör vs. (Samsung SyncMaster 920nw monitör)

• Hepsi beraber 700-800'e gider. Kötü değil sisteminiz fakat işlemci'den kaybetmişsiniz. O işlemci çoğu oyunda sıkıntı yaratır. Hatta şuan kullandığınız R7 240'a bile darboğaz yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 12 Kasım 2016; 1:19:35 >
  • Kardeşim , diğer donanım da dahil demişsin monitör tamam da mouse-keyboard marka/model yazmamışsın ben yinede ortalama ev kullanıcısı için hatta giriş seviyesi oyuncu ekipmanı olarak ikisine 50 lira + monitöre de 50 lira diyorum çevre birimlerine.

Geri kalan her şey ekran kartı da dahil enn fazla yapacağın 400 lira falandır o da gerçekten öyle bir alıcıyı düşürebilirsen ucuz olsun her şeyi bir yerde olsun çok iyi olmasın önemli değil diyen bir alıcı o sisteme 500 lira "belki" verir.

Sakın kimseye uyup 800 lira falan deme kimse almayacağı gibi alay konusu olursun.

500 den aç alt sınırın 400 olsun ortada buluşur anlaşırsın ciddi alıcısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Hepsi beraber 700-800'e gider. Kötü değil sisteminiz fakat işlemci'den kaybetmişsiniz. O işlemci çoğu oyunda sıkıntı yaratır. Hatta şuan kullandığınız R7 240'a bile darboğaz yapıyordur.

Şu yazdıklarında 700-800 edecek hiç bir şey yok.

En fazla 500 eder.Hatta o kadar bile etmez.
  • eski mimari max 350 tl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.