Merhaba arkadaşlar philips 106 ekran bir lcd tv aldım 2 hafta önce...2 hdi çıkışı vardı. Dell bir laptopun vardı vga çıkışlı ve evdeki normal pcde ise 7600gs palit var. Tabi bunda DVI çıkışı mevcut. 1 hafta önce bir kablo aldım. Eve gittim taktım tvye çıkışı tabi laptopda vga olduğundan dviya geçemedim.Araya bir cevirici aldım tabi direk.
Fakat hiçbir şekilde işlemedi tvde göstermedi...Normal ekran ayarlarınada baktım sorun yok.Görüntüyü diğer monitöre ver dediğimde tvde hiçbir hareket olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir...Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
tv algılama olayı nvidia da nasıl bilmiyorum ama ati de tv algılamayı zorla dediğinde buluyo tv yi
Masaüstünü genişlet..
Fn+F4 tuslarına 2 kere bas...
Bir şeyi atmamışsınız arkadaşlar VGA analog görüntü aktarımı yapar DVI ise dijital o resimdeki çevirici beş para etmez
Bunu geçtik diyelim
Peki bu cihazlar neden tasarlanmış?
ASİL01
Dostum evet haklısın araştırdım ve dediğin gibi analogu çeviren digitale resimdeki gibi çeviricilerden kullanmak gerekiyor. kablocenterda buldum birtane 175 ytl... bu ceviricilerden nerden bulabilir yada alabiliriz...bilen varsa yardımcı olursa sevinirim