Şimdi Ara

bilgisayarı yeni topladık ama;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi kapat dediğimizde kapanıyor. ama nedense yeniden başlat dediğimizde pc açılmıyor donup kalmakta neden olabilir. lütfen yardım

• kurduğunuz xp bozuk olmasın....
  • kurduğmuz xp bozuk değil. pc yi kapat dediğimizde. kapatıp açabiliyoruz. ama yeniden başlat veya resetlediğimizde pc açılırken donmakta. asus a8n slı premium anakartım amd 3200 işlemcim ve ekran kartım 7800 gt
  • ya onun bıosuyla ılgılı bı ayarı olması lazım yanı tam hatırlamıyorum ama oyle muhtemelen power menegament ten ayarlarına bı bak ya da bılgısatyar ayarlarında güç yonetımın de bı ayarı vardı galıba ama senın ıcın bı arastırıyım
  • bence ayara gerek yok olmaması lazım zaten bozuk değil diyosun windows ukalalık olması için demiyom ama bence bozukk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamuly

bence ayara gerek yok olmaması lazım zaten bozuk değil diyosun windows ukalalık olması için demiyom ama bence bozukk...

• quote:

bence ayara gerek yok olmaması lazım zaten bozuk değil diyosun windows ukalalık olması için demiyom ama bence bozukk...

arkadaşım yazdığı iyi oku sonra neden gülüyorsunuz deme

kesin bios la ilgili olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bios la alakalı olsa ya reset yaptığın zaman tekrar hiç açılmaz arkadaşın sorunu farklı donuyo diyo tam olarak hangi aşamada donduğunu söylersen daha anlaşılır olur.
  • Dostum bir çok farklı xp cd sini denedim. Cd de hata olduğun u düşünmüyorum. Pc yi yeniden başlat diyerek, yada resetlediğimizde açlışta donuyor. Ama kapatıp açtığımızda sorun yok. Tüm türkiyeyi aradık, anakart, ekrankartı, power sup hepsi normal çalışıyor. Sorunu bir türlü çözemedik. En sonunda ödül koyacağız . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

quote:

ince bir espri de biz anlamıoz galiba.
  • xp yi kurarken f8 sözleşmeyi kabul et, kurmak için entere bastığmızda da donmaktadır. Bu sorunlada karşılaşıyoruz....
  • Bu sorunla tek benmi karşılaşıyorum.. yardım yokmu
  • [font="Courier New"]BENCE FOMAT VE XP PRO YUKLE OLUR İNSALLAH[/font]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvan_5 -- 28 Şubat 2006; 17:42:44 >
  • kardeş işlemcinin fan ı yeterli soğutmayı yapamadığından olabilir, bu sorunla bende karşılaştım sonra fanı değiştirdim şimdi bi sorun yok. bence bi dene
  • İlginç bir yorum yapmışsın ork01 kardeş. Daha sıfır kurdum işlemciyi, bu sorunu çözecekse deneyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.