Şimdi Ara

Bilgisayarı Yeniden Başlatınca Renkler Karışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarımı yeniden başlattığımda veya reset attığımda renkler birbirine karışıyor. Kapatıp açtığımda herhangi bi bozukluk yok sadece yeniden başladığında oluyor. Sebebini bir türlü çözebilmiş değilim. Aşağıdaki linklerde resimleri var, biri bilgisayarın normal kapatıp acıldıgındaki görüntüsü,digeri de yeniden başlatıldığındaki görüntüsü. Bilgisayar yeniden başlayınca ekran kartı algılayamıyomu galiba, oyle bisiler oluyo sanki, aşık mıdır nedir :D.

http://ogrenci.hacettepe.edu.tr/~nmztur06/res1.jpg
    http://ogrenci.hacettepe.edu.tr/~nmztur06/res2.jpg

yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahmanozturk -- 14 Temmuz 2012; 22:53:13 >

• aslında farklı bir görüntü kaynağından görüntü almayı deneseniz .. ekran cıpı sorunlu yada ekran kartı ısınıyor gıbı duruyor buradan ..ama monıtor arızası da olabılr .. yada baglantılarında kablo v.s.. sorun olabılr .. bu arada sürücüleri kaldırıp kurmayı denediniz mi ? .. ayrıca sistem ısı değerlerine bir goz atın ..özellikle ekran kartı ısısı nedir ..
  • Reset i Başlat tan mı atıyorsun ? yoksa Kasada açma düğmesinin yanındaki küçük reset düğmesinden mi ?
  • monitöründe sorun olma ihtimali varmı kardeşim ?
  • @ nıggaa
    daha önce monitoru başka bilgisayarda da kullandım herhangi bi bozukluk yok,sürücüleride sürekli güncelliyorum belki ondandır diye ama hiç fark etmiyor. ekran kartıyla alakalı bisey var galiba. ekran kartı ısısına bakmadım hic birde ona bakayım.
    @nexus38
    evet kardes normal baslat>bilgisayarı yeniden başlat
    @pansahin
    zannetmiyorum kardeşim ,dediğim gibi monitoru başka bilgisayarla da kullandım sorunsuz calısıyordu.

bilgisayarı ilk aldıgımdan beri bu sekilde kullanıyorum,önemsemedim pek,nasılsa kapatıp açınca düzeliyor diyerek. garantiside doldu parçaların arızalı değildir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahmanozturk -- 14 Temmuz 2012; 21:41:51 >
  • Ekran kartı gevşemiş olabilir belki yada ısınıyordur yada kablo bozuktur.
  • bilgisayarın uzun süre çalışmasıyla da alakalı bişey değil, 3 dk çalışsada aynı şekilde oluyor.. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.