Şimdi Ara

Bilgisayarı yeniden başlatıyorum monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar Yeni Pc Topladık ..
    Pcyi yeniden başlatıyorum monitöre görüntü gelmiyor.. Fanlar felan dönüyor ama görüntü yok..
    İade hakkım var 14 gün olmadı ...

Lütfen yardımcı olun.
     Bilgisayarı yeniden başlatıyorum monitöre görüntü gelmiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GÜNCELL LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
  • Ekran kartının düzgün oturduğuna emin ol.Özellikle ekran kartının soketlerini kontrol et.Ordan başla.
  • bios sıfırlamayı denedinizmi? bios pilini ve power kablosunu çıkarıp bios pilini halıya felan sürtün ıstın takmadan önce bilgisayarın kablosu çıkmış halde power düğmesine basın. anakart ön panel kablolarını (o küçük ince pinli takması ter döken kablolar) onlarıda kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyagci

Ekran kartının düzgün oturduğuna emin ol.Özellikle ekran kartının soketlerini kontrol et.Ordan başla.

EKRAN KARTININ YERİNİ DEĞİŞSEM PERFORMANSTA ETKİ EDER Mİ ??

2.SLOTA TAKSAM??

BİRDE EKRAN KARTI ÜZERİNDE BİR TUŞ VAR BASINCA LAMBASİ VAR O YANIYOR ONUN AMACI NEDİR O ETKİLER Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

bios sıfırlamayı denedinizmi? bios pilini ve power kablosunu çıkarıp bios pilini halıya felan sürtün ıstın takmadan önce bilgisayarın kablosu çıkmış halde power düğmesine basın. anakart ön panel kablolarını (o küçük ince pinli takması ter döken kablolar) onlarıda kontrol edin

DEDİĞİNİZ GİBİ YAPACAĞIM..
    ÖN PANELİ FELAN KONTROL EDEYİM..

BİLGİSAYARI ETKİLEMİYOR O KADAR AMA YENİ ALDIĞIM PARÇA NEDEN BÖYLE BİR PROBLEM ÇIKARSIN İADE HAKKIM VAR SİZCE HANGİ PARÇADA PROBLEM VAR ?
  • rodney29 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızı hiç kullandınızmı? yoksa aldığınızda direk bu haldemiydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bilgisayarınızı hiç kullandınızmı? yoksa aldığınızda direk bu haldemiydi?

BİLGİSAYARI DAHA YENİ TOPLADIM KARDEŞİM VATAN BİLGİSAYARDAN ALDIM PARÇALARI KARGOYLA GELDİ BEN TOPLADIM.. AYIN 13 ÜNDE SİPARİŞ VERDİM 16 SINDA GELDİ O AKŞAM TOPLADIM..

TOPLADIĞIMDA DA VARDI SANKİ HARD DİSKİ FORMATLARKEN KARŞILAŞMIŞTIM FORMAT ATARKEN BİR ARA Bİ BAKTIM MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ YOK PC ÇALISIYOR HERHALDE.. PCYİ YENİDEN BAŞLATMIŞ ORDA TAKILMIŞ..

SONRA 1-2 GÜN GEÇİNCE BARİZ DİKKATİMİ ÇEKTİ BU OLAY YANİ İADE HAKKIMDA VAR AMA BU SORUNDAN DOLAYI KARGOYLA FELAN UGRAŞIP YOLLAMAK İSTEMİYORUM.BULUNDUĞUM BÖLGEDE VATANIN ŞUBESİ YOK..

AYNI ANAKARTI KULLANANLARDADA VARMIŞ BU PROBLEM.
    bencede anakart problemli kendini boot edemiyor dediğiniz gibiyse aynı anakarttı kullananlardada varsa sorun anakarttadır büyük ihtimalle üretilirken bios çipini yanlış tasarlamışlardır yada biosları yanlış yazılmıştır. garantiye yönlendir bilgisayarı
  • quote:

bencede anakart problemli kendini boot edemiyor dediğiniz gibiyse aynı anakarttı kullananlardada varsa sorun anakarttadır büyük ihtimalle üretilirken bios çipini yanlış tasarlamışlardır yada biosları yanlış yazılmıştır. garantiye yönlendir bilgisayarı

ANAKARTIMI YOLLİYİM BİLGİSAYARI İADE ETMEYEYİM Mİ ?

NASIL DİYORSUNUZ NASIL YAPALIM.

BÖYLEDE KULLANILIR MI KULLANILIR..

ŞU DEDİĞİNİZ İŞLEMİDE YAPAYIM ŞUAN İŞTEYİM.. O BİOS PİLİNİ ÇIKARIP HALIYA SÜRME DEDİNİZ YA BİOS PİLİNİ ÇIKARMADAN ÖNCE POWER KABLOSUNU ÇEKEYİM Mİ YOKSA ?
    bios pilini çıkarın. fişi çıkarın. bios pilinin anakarta yatan tarafını halıya sürtün ısınsın zımpara yapar gibi :) sonra pili takmadan kasanın power düğmesine basın 3-5 kere 2-3 kere basılı tutun kalan elektiriği atsın diye sonra pili takın çalıştırın.

komple bilgisayarı yollayın bakarsınız başka parçadada olabilir sorun fakat büyük ihtimalle anakartta sorun.
  • quote:

bios pilini çıkarın. fişi çıkarın. bios pilinin anakarta yatan tarafını halıya sürtün ısınsın zımpara yapar gibi :) sonra pili takmadan kasanın power düğmesine basın 3-5 kere 2-3 kere basılı tutun kalan elektiriği atsın diye sonra pili takın çalıştırın.

komple bilgisayarı yollayın bakarsınız başka parçadada olabilir sorun fakat büyük ihtimalle anakartta sorun.

GARANTİYE YOLLAYAYIM YANİ İADE KULLANAYIM MI PC MATE Z97 CHİPSETE SAHİP BİR KART YENİ SAYILIR CHİPSETİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodney29 -- 21 Ocak 2015; 8:29:19 >
    garantiye yollamayın vatan bilgisayar ile irtibata geçin durumu anlatın size gönderiyorum bu bilgisayarı hangi parçasında sorun varsa değişin bana iade edin diye iade kabul etmezse falan tüketici haklarından bahset. garantiye yollarsan 1 ayda ancak gelir kartın eline aynı karttan arkadaşta var onda allahtan bi sorun yok onunkinide ben toplamıştım güzel bi kart ama serinin en düşük kartı gaming falan alsaydın keşke
  • quote:

garantiye yollamayın vatan bilgisayar ile irtibata geçin durumu anlatın size gönderiyorum bu bilgisayarı hangi parçasında sorun varsa değişin bana iade edin diye iade kabul etmezse falan tüketici haklarından bahset. garantiye yollarsan 1 ayda ancak gelir kartın eline aynı karttan arkadaşta var onda allahtan bi sorun yok onunkinide ben toplamıştım güzel bi kart ama serinin en düşük kartı gaming falan alsaydın keşke

gaming mesela hangisi ??

öneride bulunur musunuz o anakart yerine alternatif ?

bütün kasayı yollamak istemiyorum.

olmadı iyi bir anakart söyleyin problemsiz bu sorunlar olmayan.. oyun için aldık zaten pcyi iade edip değişeyim üstüne paradaveririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodney29 -- 21 Ocak 2015; 9:45:43 >
  • upppp ! lütfen yardımcı olun
  • Güncell arkadaşlar lütfen bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodney29

quote:

Ekran kartının düzgün oturduğuna emin ol.Özellikle ekran kartının soketlerini kontrol et.Ordan başla.

2.SLOTA TAKSAM??

BİRDE EKRAN KARTI ÜZERİNDE BİR TUŞ VAR BASINCA LAMBASİ VAR O YANIYOR ONUN AMACI NEDİR O ETKİLER Mİ ?

2.slota takma 2.slotın hızı düşük.Crossfire yada Nvidia SLI içindir o slot.

Bu ara nedir bu sistem toplamada yaşanan sıkıntılar ya anlamış değilim.Bu ara vatandan alınan toplama sistemlerde hep aynı sorunlar var.Ya sistem açılmıyor yada reset atıyor kapanıyor vs.Bir uğursuzluk var.

• quote:

quote:

quote:

2.SLOTA TAKSAM??

Bu ara nedir bu sistem toplamada yaşanan sıkıntılar ya anlamış değilim.Bu ara vatandan alınan toplama sistemlerde hep aynı sorunlar var.Ya sistem açılmıyor yada reset atıyor kapanıyor vs.Bir uğursuzluk var.

Evet var bende anakartı iade edeceğim artık problem herhalde onda .. iade edeceğim onu vatana sağlam bir anakart alacağım gerekirse pc matenin üstüne 30 -40 tl ekleyip...

Ve bu sorunlar pc mateden dolayı diğer parçalarda problem yok pc mate kullananların hepsinde var bu problem nerdeyse.

Bana anakart önerebilir misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.SLOTA TAKSAM??

Evet var bende anakartı iade edeceğim artık problem herhalde onda .. iade edeceğim onu vatana sağlam bir anakart alacağım gerekirse pc matenin üstüne 30 -40 tl ekleyip...

Ve bu sorunlar pc mateden dolayı diğer parçalarda problem yok pc mate kullananların hepsinde var bu problem nerdeyse.

Anakart bütçesi ne kadar?

GIGABYTE Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3100MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
    Orta Sınıf güzel bir kart.Zaten işlemcinde oc işlemcisi değil.Bence gayet ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymy67 -- 21 Ocak 2015; 14:54:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2.SLOTA TAKSAM??

Anakart bütçesi ne kadar?

GIGABYTE Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3100MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
    Orta Sınıf güzel bir kart.Zaten işlemcinde oc işlemcisi değil.Bence gayet ideal.

270 liraydi eski anakart üstüne 30 -40 tl ekleyebilirim..

Önerdiğiniz anakartta herhangi bir problem felan yok değil mi ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.