Şimdi Ara

Bilgisayarım Açılırken Donuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün 2 hafta önce falan bilgisayarımın Ana kartı yandı.Yeni ana kart aldım.2 hafta sorunsuz kullandım ama dün ve bu gün bilgisayarım açılırken donuyor.Kapatıyorum tekrar açıyorum 2 -3 defa deneyince açılıyor.Ve bilgisayar açıkkende bazen donuyor.Yardım edebilirmisiniz ?? Nasıl halledecem ben bunu :'(

• işlemci sıcaklığını kontrol et overclock falan yaptıysan geri defaultla rami farklı slotta dene aklıma gelen bunlr bab daha gelirse eklerim
  • Overlock yapmadım.Sıcalığını kontrol ettim sıcak deil makine aksine soğuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuqay59

Overlock yapmadım.Sıcalığını kontrol ettim sıcak deil makine aksine soğuk.

dostum böyle bi sorun gecenlerde bnmde basıma geldi pc açılıyodu hiç bi işlem yapamıyodum donup kalıyodu 2 3 kez reset attıktan sonra düzeliyodu,yükledigin driverlerden veya ethernet sürücüleriyle ilgili bi sorun olabilir çünkü bnm sorunum böyle çözüldü,ndn olan sey ise kaspersky antivirüstü sildim düzeldi sende driverlerini ve yazılımlarını bi gözden gecir bnc faydası olabilir
  • Ama ben avastı kullanıyorum :S Hangisi olabilr ki yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: havalicocuk

işlemci sıcaklığını kontrol et overclock falan yaptıysan geri defaultla rami farklı slotta dene aklıma gelen bunlr bab daha gelirse eklerim

arkadaş herşeyi söylemiş sen
    işlemci sıcaklığını birdaha kontrol et
    sorun ondan gibi duruyo
    veya son yüklediğin yazılımları kontrol et
    olmassa sorunun olmadığı bi zamana geri döndür makineyi
    bide bunları dene
  • Teşekkürler deniyecem...
  • bence birde trojen taramasından geçir inatçı bir trojen senin programlarına yapışmış olabilir bilgisaayrı ramı ve cpu yu kasıyordur
  • Bide ben hdd e elimi deyince yanıyor neden acaba.
  • Up Up...
  • kardeş bilgisayarın sıcaklığını biostan okuyup sölermisin?
    başlata girip msconfig yaz orda kullanmadığın programları kaldır virus olabilir
    birde bilg başlayınca ctrl alt del yap işlemci kaçta calışıyor?
  • herşey tamam güzel hoşda arkadaşın anakartı yanmış geçenlerde!
    bence ilk kontrol etmen gereken PSU (güç kaynağı). anakartının yanmasına o sebep olmuştur muhtemelen...bi markasını ve kaç W olduğunu yazarmısın?
  • Anlamadım işlemcinin kaçta çalıştığı nerde yazıyor ??
  • Up Up..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.