Şimdi Ara

Bilgisayarım Açılıyor Bazen Görüntü Geliyor Bazen Gelmiyor Yardımlarınızı Bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bir pc topladım her şey çalışıyor her hangi bir sıkıntı yok fakat pc bazen açtığımda veya yeniden başlattığımda kasa ışıkları ve diğer herşey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekrana görüntü gelmediği zaman her yeniden başlattığımda veya bu sorunu tekrarlıyor biraz zaman geçtiği zaman sorunsuz açılıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• aynı problemden bende muzdaribim. istersen denediğim bir kaç şeyi seninle paylaşabilirim.

1. Sorun öncelikle RAM'lerden kaynaklanabilir. Birden fazla RAM kullanıyorsun, slot değiştirerek ya da teker teker takarak deneme yapmalısın.
    2. BİOS resetlemeye ihtiyacın olaiblir. Bu yüzden bios pilini çıkartıp 2-3 dakika bekledikten sonra takıp yeniden başlatabilirsin, b.sayarını.

bakalım bunlar işine yarayacak mı?
  • Peki sen sonuç alabildin mi?
  • yok ben alamadım.
    sanırım benim sorunum sandığımdan daha büyük :)
  • Senin pc ye görüntü hiç mi gelmiyor yoksa benim gibi arada geliyor arada gelmiyor mu.?
  • hiç gelmiyor.
  • Bu sorun bendede olmuştu cok eskiden bios update ile düzeltmiştim, bios update yapmayı denemelisin ve biosu çıkar bi tak eğer olmazsa işlemci ve anakart uyumuna bir bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.