Şimdi Ara

Bilgisayarım Açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bılgısayarımı sokup yeniden taktım. Islemcıyı ramlerı falan ne varsa cıkardım. Sokmeden once sorun yoktu ( USB lerın calısmaması harıc ) ve bilgisayar acılıyordu. Yenıden taktıktan sonra bılgisayar acılmamaya basladı. Dugmeye basıyorum, calısır gibi oluyor, 6-7 sn sonra tekrar kapanıyor. Lutfen yardım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_dahaka -- 6 Aralık 2006; 19:11:47 >

• açılırken sistem hoparlöründen tiz bir ses geliyor mu sen bana bunu bir söyle de önce
  • Hayır gelmiyor...
  • power suply de sorun.
  • Simdi soyle bir sey var, 4 lu pin i anakarttan cıkarınca bilgisayar surekli calisiyor (Tabiki goruntu falan gelmıyor, fan lar calısıyor) . Ama bilgisayardaki tum kabloları, parcaları falan monte edınce 5-10 sn sonra gucu kesiyor...
  • CPU tam oturmamış olabilir.

Ben bu gibi durumlarda minimumdan başlayarak maks. giderim.

Bir Anakart ve CPU ve AGP + ram ile başlar + diğer cihazlar şeklinde devam ederim tavsiye ederim.
  • galiba işlemciye zarar vermişsin. bacaksız işlemci ise anakarttaki pinleri eğip eğmediğini bak.
  • İşlemciyi çıkar tekrar düzgünce tak.Sonra kabloları vs. tam takılı olduğuu kontrol edip farklı psuda sistemi çalıştırmayı dene mutlaka olur
  • işlemci yerine oturmamışolabilir veya arkadaşların dediği işlemciye zarar vermiş olabilirsin kontrol et
  • tamam denerim tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

açılırken sistem hoparlöründen tiz bir ses geliyor mu sen bana bunu bir söyle de önce

ee cvp aldın? Sen nerdesin? Öle emin komusmussunki !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.