Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar.Bir sorunum var,yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Sorunum su şekilde:
    Bilgisayarımı açamıyorum arkadaşlar.Birden bire kapandı tekrar açmaya çalıştım, bir sanıyelık elektrik geliyor,fan çalışıyor fakat hemen duruyor.İnternette biraz araştırdım ama çözüm bulamadım.Bir arkadaşım işlemcin yanmıştır dedi.
    Sizden yardım almak için buraya bir konu açtım umarım yardımcı olabilirsiniz.

• aynı sorun başıma geldi, bilgisayarı servise yolladım. açıklamada ram slotlarını söküp temizleyip tekrar montaj yapmışlar düzelmiş.
  • Valla arkadaşım söküp tekrar takmadığım bir şey kalmadı ama gene bi deniyeyim. :) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chekici

Valla arkadaşım söküp tekrar takmadığım bir şey kalmadı ama gene bi deniyeyim. :) Teşekkürler

hocam ondandır diyemiyorum ama benim makineyi böyle çözdüler, önceleri her açtıgımda biosa giriyordu sonra hiç açılmadı, ekrana görüntü gitmiyordu aynı söylediğin gibi.
  • Anladım hocam,ama denedim bir sonuç alamadım. Bilgisayarın bir paçasının yandığını dusunuyorum, bu anlık kapanmayı anakart saglıyormus açılmasına izin vermiyormuş.Çözüm önerisi bulamassam bende teknik servise götüreceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chekici

Anladım hocam,ama denedim bir sonuç alamadım. Bilgisayarın bir paçasının yandığını dusunuyorum, bu anlık kapanmayı anakart saglıyormus açılmasına izin vermiyormuş.Çözüm önerisi bulamassam bende teknik servise götüreceğim.

umarım sorununuz hallolur. hocam eğer anlarsanız benim problemede bir bakabilir misiniz? açtık bilgisayarı bekliyor hala öyle..

http://forum.donanimhaber.com/m_89871528/tm.htm
  • Hocam sorun psu gibi gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dxdiag12 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam,psu yu 1 ay önce yenilemiştim.Teknik servise gideyim ben o zaman. Teşekkürler.
  • Hocam yardımcı olmak isterdim ama bende bu konularda yeteri kadar bilgili değilim,umarım sorununuz hallolur.
  • Bişi degil hocam iyî forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.