Şimdi Ara

bilgisayarım aşırı ısınıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar f3jc kullanıyorum ve ısınma problemi yaşıyorum acılır acılmaz fan çalışmya başlıyor ve hiç susmuyor
    15 dakika içerisinde iislemci 95 derecelere cikio.sizce ne yapabilirim
    bu isinma neden olabilir

• yuuuhh eğer sıcaklığı ölçen programın yanlış göstermiyorsa durum sakat. bide işlemci hiç bişey yapmadan mı 95 lere çıkıyor?
  • hocam 95de işlemci çalışmaz
    emin misn??
  • eğer aşırı ısınıyosa yapacağın şey çok basit,fanı sök ve işlemci ile,eğer ekran kartın varsa onun çekirdeği ile de heatsink arasındaki termal macunu yenile ama eskisini de temizlemeyi unutma ayrıca sökmüşken fanın aralarını temizle belki tıkalıdır. bunun yanında arka planda işlemciyi yoran bir program çalışıyo olabilir task managerdan istenmeyen bi program çalışıyormu ona bak,gerekirse virüs tarattır ve emin olamazsan format at. bi bilgisayar aşırı ısınıyorsa bunlardan başka yapabileceğin şey yok...
  • hocam bi yanlışlık var naptın sen ayarlara bş bak biostan ama çok anlamıyosan bilen birine wer
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

hocam 95de işlemci çalışmaz
    emin misn??

Sen eminmisin? çalışmayacağına??

Benimki bazen geçiyor 95 i,100e bile ulaşmış olabilir ve kendini kapıyor ztn orda Çünkü kiritik(zarar verebilcek) sıcaklık 100dür

ama tabiki 80 i geçmemesi lazım (hiçbizaman) aslında
  • arkadaslar valla everest ile ölçtüm ve her zaman bu degeri gösterio......
    bios ayarlarına felan nasıl bakılıyo biliyormusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Laptopum Gereksiz Isınıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde entertaimenta alınca 70-80e çıkıyo hemen.eğer işlemciyi kullanan bi program veya oyun açarsam 92-93ü buluyo, daha yukarsını henüz görmedim ama zorlasam 95-96 olur sanırım,ekran kartındada geçen gün 97 yi gördüm.bişe olmaz inş
  • arkadaşım;
    eğer işlemcinin ısı sensörü bozuk değilse sana şiddetle FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

arkadaşım;
    eğer işlemcinin ısı sensörü bozuk değilse sana şiddetle FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU öneririm

valla bukadar sıcaklıklara ulaşabilen bi bilgisayara bu soğutucu nekadar etki ederki en fazla 80 e falan düşürür tahminimce ama thermal macun sürme olayını mutlaka dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.