Şimdi Ara

Bilgisayarım aşırı ısınıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 6 ay önce sıfır aldığım Asus n56vz s4431h laptobum gayet iyi ancak oyun oynarken aşırı derecede bir ısınma yapıyor ne yapmam gerekiyor cihazımı çok temiz kullanıyorum yazılımla uğraştıgım için bakımını eksik etmiyorum ama ne yapmam gerekiyor lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: showyazilim

merhaba arkadaşlar;

5 6 ay önce sıfır aldığım Asus n56vz s4431h laptobum gayet iyi ancak oyun oynarken aşırı derecede bir ısınma yapıyor ne yapmam gerekiyor cihazımı çok temiz kullanıyorum yazılımla uğraştıgım için bakımını eksik etmiyorum ama ne yapmam gerekiyor lütfen.

sogutucu kullan yere sabıt kullanma en basıt çözüm
  • Hocam onerebileceginiz sogutucu varmi sıkıntı yasamamam icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupcevik

Hocam onerebileceginiz sogutucu varmi sıkıntı yasamamam icin.

http://www.vatanbilgisayar.com/cl-n0015-massive23-lx-10-17-23cm-mavi-led-fanli-notebook-sogutucu.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: showyazilim

merhaba arkadaşlar;

Hocam sizin bir alt modeli olan N56VM kullanıyorum. Bendede bırazcık olmaya başlamıştı ısınma problemi 1 yıllık pc(Ben biraz hor kullanıyorum orası ayrı tabii defalarca işletim sistemi değiştirme, sayısız içini açmak filan ama iyi dayanıyor kerata :D).http://www.vatanbilgisayar.com/zm-nc11-notebook-sogutucusu-12-17-siyah-220mm-fan.html bu ürünü aldım. ısınma problemim çözüldü, tavsiye ederim.

• havayikoklayanadam kullanıcısına yanıt
    tşkler ;) hemen alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.