Şimdi Ara

bilgisayarım bir anda kitleniyor birdahada gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunumu şöyle anlatıyım:
    bilgisayarım açılıyor bazen anakart simgesinde kalıyor ve hdd ışığı sürekli yanıyor sönmüyor orayı geçerse windows başlatılıyor logosunda kalıyor bu pek sık olmuyor yanı açıltaki donma sıklıkla bilgisayar açıldıktan sonra özellikle download yaparken ve proğram yüklerken call of gibi kaliteli oyunlar oynarken donup kalıyor donma sırasında ise hdd ışığı hiç sönmüyor bilgisayarda hiç işlem yapmazken yani masa üstünde öylece dururken bile hdd ışığı sanki proğram yüklüyormuş gibi durmadan yanıp sönüyor arakdaşlar önceki bilgisayarımdada bu sorun vardı onun parçalarını tek tek değiştirip yenisini aldım düzelmedi ve yeni bilgisayar aldım bu bilgisayarımdada aynı sorunla karşı karşıyayım bilgisayarcı çözemedi acaba elektiriksel bi sorun mu var diyip prizi ve ara kabloyu değiştirdim gene aynı elektirikçiye binayı evin hattını kontrol ettirdim gayet normal dedi önceki bilgisayarımda 2 adet hdd vardı tek tek denedım ikisindede donma devam etti
    bilgisayarımın özellikleri şunlardan ibaret:
    64 bit işletim sistemi win7
    4 gb ram kingstone
    i3 işlemci 3,30 ghz
    amd ati radeon hd 6700 ekran kartı 1 gb
    SEAGATE 250 gb hdd
    anakart asus p8h61
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Merhaba,

İlk olarak harddiskleri Hd Tune adlı yazılım ile test edin..

Harddisk veri kablosu ve elektrik molexlerini değiştirin.

Son olarak da harddiski anakart üzerinde bulunan farklı portlara takarak deneyin. Sorun devam ederse, üretici web adresinden güncel bios rom indirip update yaparak test edin.
  • proğramı değiştirdim sata kablolarınıda değiştirdim şimdi ben bu proğramdan anlamıyorum biraz yardımcı olabilirmisiniz ? yükledimde anlamıyorm starta bastım kalp grafiği gibi şeyler cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisreis41 -- 3 Kasım 2012; 17:43:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.