Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM BİR SÜRE BEKLERSEM DONUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus M50VC model dizüstü bilgisayarımda eğer 5-10 dk hiçbir işlem yapmazsam donuyor. ben de mecburen resetliyorum. Vista 32 bit işletim sistemim. Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci 3 GB RAM var.

bir de BİOS güncellemesini nasıl yaparım?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

Merhabalar!

Asus M50VC model dizüstü bilgisayarımda eğer 5-10 dk hiçbir işlem yapmazsam donuyor. ben de mecburen resetliyorum. Vista 32 bit işletim sistemim. Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci 3 GB RAM var.

bir de BİOS güncellemesini nasıl yaparım?

teşekkürler

bios güncellemesi gerekli değilse yapmayın derim. ben yaparken pc dondu. sonuç olarak anakart değişti :)
  • Bios a sakın bulasma.
  • Peki arkadaşlar. uyardığınız için teşekkürler çünkü güncellemeye uğraşıyordum. ama BİOS'un son sürümünde "donma sorunlarını çözmek için güncelleme" ibaresi vardı, o yüzden sordum ben de.

komple virüs taraması yaptırdım birkaç defa, bazı tehditler buldu fakat düzelttim, karantinaya aldım falan.

hatta kullanmadığım zaman, çabuk açılsın diye uyku moduna alırdım (çünkü Vista kullandığım için fazla ağır, 4 dk'yı geçiyor bilgisayarın tamamen açılması) ama son zamanlarda uyku modundan uyandırdığım zaman da donmuş buluyorum.

kaç defa resetledim, zarar veriyorum büyük ihtimalle. ama mecbur kalıyorum.

acaba bu sorunu nasıl gideririm?
  • Ekran kararıyor mu ?
  • denetim masasından sabit diskin kapatılacağı süreyi kapatıp denermisiniz birde? sanki sabit disk kendini kapatınca bidaha açılamıyormuş gibi geldi bana ilk etapta.sonucunuzu bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.