Şimdi Ara

Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar Öncelikle konu hakkında bilgisi olup yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    bilgisayarım 3-4 yıllık çok iyi özellikleri olmasada iyi bir masaüstü sürekli bilgisayar oyunları oynuyan biri degilim
    arada sırada yazılım programları çok nadir photoshop kullanan biriyim

sorunuma gelecek olursak genelde takılıp donmalar google chrome da oluyor veya 1tb harddiski taktıgımda oluyor
    sorun yaşadıktan sonra bilgisayarımı formatladım tüm parçalarını söküp çıkarttım bilgisayarımı dün formatladım windows 10 yükledim
    şimdi sorunlarım eskisi kadar olmasada yine takılmalar devam ediyor google chrome ve normal kullanımda

• Bıos driver ımı güncelledim
    • sıcaklık degerleri
       Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor

Bilgisayarımın Özellikleri
    Anakart: Asus m5a97 r2.0
    diger özellikler resimlerde

• 6 gb ram im var neden 1.89 usable diyor anlamış degilim
    •  Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor

Yardımcı olacaklara tekrardan teşekkürler
     Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor Bilgisayarım Bu aralar Sürekli donuyor

• dostum senin sorunun voltaj kaynaklı olabilir. güç kaynağından sabit diske takılan 2 tür kablo var diye biliyorum. biri düşük volt veriyor diğeri yüksek. düşük olanı takınca takılmalar olabilir. kesin çözüm budur diyemem ama denemekten zarar gelmez.
  • melo06 kullanıcısına yanıt
    Selamın aleykum o anakarttan bende de vardı dostum seni çok iyi anlıyorum o donma sebeplerini kuzey çipseti ısınma problemınden dolayı donmalar yaşıyordum garantiye gödnerdim değiştirttim zorla bende artı ses çıkı arıza yaptı ram yuvalarında bile sorun vardı ama donmaların sebebi kuzey çipseti ile alakalı
  • Erol YILDIZ kullanıcısına yanıt
    aynen kuzey güney köprüsü hız ve veri işlemesi için çok önemli. dünyanın en iyi donanımına sahip olsanda kuzey güney köprüsünde bir arıza varsa sıkıntı olur. bu da anakart arızası demek. en kötüsü Allah kimsenin başına vermesin
  • melo06 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabın için

benim sabit diske taktıgım kabloların volt degerinin yüksek veya düşük oldugunu nasıl ayırt edebilirim?
  • m_a_l__i M kullanıcısına yanıt
    güç kaynağının modeline göre değişebilir. bende 2 tane kablo var. biri doğrudan sabit disk için siyah bir kablo. diğeri ucu beyaz uyumlulaştırıcıyla takılan bir kablo. ben doğrudan siyah kabloyu diske takıyorum sorun yok. bir dene belki de ondandır. güç kaynağının kullanma yordamına bakarsan çözüm bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.