Bildirim
BİLGİSAYARIM CD ROMU GÖRÜYOR AMA İÇİNİ OKUMUYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cd-rom'un içi tozlanmış olabilir.. -
genelde mi okumuyor yoksa hiç mi okumuyor? -
hiçbir CD yi okumuyorsa bozuktur zaten sadrazzam -
quote:
Orjinalden alıntı: awallabilla
hiçbir CD yi okumuyorsa bozuktur zaten sadrazzam
eh öyle olur muhtemelen yalnız bazı cd leri okumuyorsa program önerelim. -
sen zaten cd romu bilgisayara gösterememişsin bide onu okumasını bekliyosun. ilk önce jumper ayarlarına dikkat et -
CD ROM un Elektrik kablosu takılı oldugundan cd görünüyor ama içini açınca boş görünüyor bunun sebebi sende muhtemelen 2 cd sürücüsü var veya yeni bir sürücü aldın bu karsılaştıgın hatanın sebebi bios dan sürücüyü seçmemişsin dogru sürücüyü seçip kaydedersen sorun düzelir veya slot girişlerini kontrol et -
ya çok kola servic pack 2 ısen boyle oluyor gecen benım n basımada geldi windows u tekara yukle hallolur -
bırak cd-romu. al bi dvd kökten hallet -
quote:
Orjinalden alıntı: ufukaslan82
bırak cd-romu. al bi dvd kökten hallet
bende de aynı sorun vardı da bir türlü hallolmadı. -
AT CD-ROM'U ÇÖPE GİTSİN.BİLGİSAYARDA HİÇBİR SORUN YOK,SORUN CR-ROM'DA...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 18 Şubat 2007; 5:32:03 > -
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BİLGİSAYARIM İNTERNET CAFENİN ANA MAKİNASI ONA FORMAT ATARSAM BÜTÜN BİLGİLER GİDİCEK. BÜTÜN AYARLARI YAPTIM İDELERİ KONTROL ETTİM JUMPER AYARINI SLAVE YAPTIM BİOSTAN BOT AYARINI YAPTIM AMA YİNE OKUMUYOR ACEBA GÖZÜNDEMİ Bİ SORUN VAR CD_RW LG MARKA .. ÇALIŞIYOR CD_RW BİLGİSAYARDADA GÖZÜKÜYOR AMA İÇİNE CD TAKINCA OKUMUYO -
CD ROM bozulmuştur takma kafana. Yada firmware i update et.www.cdrinfo.com dan uygun olan firmware ile yapabilirsin mesela. -
bende de cd-rw(eski) görünüyor ama içine koyulan cd'yi okumuyo
yardım -
Garantılı ıse Bı Goturun İsterseniz. daha sağlıklı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X