Şimdi Ara

Bilgisayarım Çok Göz Alıcı Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu ismi çok güzel oldu. Arkadaşlar, geçenlerde pcye format attırdım. Şimdi pc çok göz alıyor. Yazılar falan çok değişik oldu. Yani derdimi anlatamadığımın farkındayım ama yazıların kenarları çok keskinleşti bu yüzden çok çirkin görünüyor ve göz yoruyor.

Bir tane ss aldım bundan demek istediğimi daha iyi anlarsınız yazıların kenarlarına bakın.

Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentioned Dude -- 14 Ağustos 2013; 22:48:14 >

• Ctrl Ve - tuşuna bas her bastığında zum kısalır. Çok küçültürsen aynısını ctrl ve + tuşuyla yapabilirsin.
    - ve + tuşlarını bulamadıysan mousenin tekerleğiylede yapabilirsin. Ctrl ye basmayı unutma.
  • Bilgisayarın genel Yazı tipini degiştirebilirsin
  • internet explorer ayarlarına gir orda yazı tiplerini dene hangisini istiyorsan onu kullan
  • tarayıcı açıkken ctrlye basılı tutup mouse'deki tekerlegi cevir uygun bir düzeyde bırak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Ctrl Ve - tuşuna bas her bastığında zum kısalır. Çok küçültürsen aynısını ctrl ve + tuşuyla yapabilirsin.
    - ve + tuşlarını bulamadıysan mousenin tekerleğiylede yapabilirsin. Ctrl ye basmayı unutma.

Sorun ondan değil. Sadece internet tarayıcısında böyle değil. Format attıktan sonra oldu sorun fontlarla ilgili, bilgin varsa yardımını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

Bilgisayarın genel Yazı tipini degiştirebilirsin

Nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemin xp mi w7 mi w8 mi ?
  • xp

@BerkEmre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentioned Dude -- 16 Ağustos 2013; 16:47:01 >
  • Masaüstünü sağ tıkla özellikleri tıkla.Görünüm e gel.Orada yazı tipi boyutu var. onu normal yap uygula de tamama bas bitsin olay.
  • quote:

Masaüstünü sağ tıkla özellikleri tıkla.Görünüm e gel.Orada yazı tipi boyutu var. onu normal yap uygula de tamama bas bitsin olay.

Yok onuda yaptım olmuyor. Kafayı yicem yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentioned Dude -- 16 Ağustos 2013; 17:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentioned Dude

Konu ismi çok güzel oldu. Arkadaşlar, geçenlerde pcye format attırdım. Şimdi pc çok göz alıyor. Yazılar falan çok değişik oldu. Yani derdimi anlatamadığımın farkındayım ama yazıların kenarları çok keskinleşti bu yüzden çok çirkin görünüyor ve göz yoruyor.

Bir tane ss aldım bundan demek istediğimi daha iyi anlarsınız yazıların kenarlarına bakın.

Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.

ekran kartı driverin kurulumu ?

• ekran kartının programından kaliteyi arttırmayı dene

• monitöre otomatik ayar yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentioned Dude

quote:

Masaüstünü sağ tıkla özellikleri tıkla.Görünüm e gel.Orada yazı tipi boyutu var. onu normal yap uygula de tamama bas bitsin olay.

Yok onuda yaptım olmuyor. Kafayı yicem yav.

Ekran kartı sürücüsü yüklü mü? Çözürnülüğü de kontrol edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.