Bildirim
Bilgisayarım donanımları görmüyor.
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek biri yok mu? -
aygıt yöneticisinin bi resmini koysan süper olur -
Aygıt yöneticisi boş gözüküyor. -
-
Format mı attın kardeşim driverler eksik gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Format atmadım işte format atmadan düzeltmeye çalışıyorum. Sistem geri yükleme yapıyorum yüklüyor bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor sonra hata veriyor. Format atmadan düzeltmenin yolu yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: kralfurkan09
Format atmadım işte format atmadan düzeltmeye çalışıyorum. Sistem geri yükleme yapıyorum yüklüyor bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor sonra hata veriyor. Format atmadan düzeltmenin yolu yok mu?
Sanmıyorum -
Driverlar yüklü mü ?
Bilgisayarıma sağ tıkla,aygıt yöneticisi de sol tarafta ünlem işareti görüyor musun ? -
-
Driverlar yüklü değil cpu-z programını indir anakartın modelini bul ona göre driverları indir,sorun hallolmazsa lütfen belirt -
Bu aralar vaktim olmuyor yakın bi zamanda sonuçları söylerim teşekkürler.
Kullandığınız anakartın marka modeline göre internetten sitesine girin orada kullandığınız işletim sistemine göre güncel tarihli bütün driverları indirin bilgisayarınıza yedekleyin sonra hepsini tekrardan kurun ses çıkışları realtek lan on board gibi intel sata driverları yani komple güncelleyin tekrar deneyin ses geliyor mu.
Anakart modeli: phoenix technologies ltd 6.00 pg 03/06/2009 bu mu acaba? Eğer buysa bulamadım driverları indirecek bir yer. -
sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya bilgisayarı geri yükleyin. -
Sistem geri yükleme hata veriyor nedenini bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X