Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım 5 yıllık bir Casper 2GB Ram (rami eklettim) 128 MB Ekran Kartı (128 mb ne ya :D diyebilirsiniz) NVidia GeForce 5200 var. Format attıralı bir ay oldu ve McAfee Internet Securıty(yanlıs hatırlamıyorsam) kullanıyordum ve o programı sildim başka birşey yüklemedim. Birkaç gün sonra bilgisayar açılıyor ve ilk ekranda donuyor kalıyor. Simgelere tıklanmıyor. Görev yöneticisinden istediğim şeyleri açabiliyorum ama ana ekranı kullanamıyorum ve bu cidden çok kötü birşey. Sebebi ne olabilir ?
Güncel.. Yardım edebilecek ?
görev yöneticisine gir ordan işlemlere sonra explorer.exe yazan işlemi bul bunu delete ile sonlandır sonra uygulamalara dön yeni göreve bas,buraya explorer yaz.Masaüstünü kullanabileğini sanıyorum.Bu sayede antivurusu kaldırarak yada ccleaner programı ile temizleyerek işini görebilirsin.Son çare bi format at
valla sana önerim format en iyisi bi mcafee senin bilgisayara göre biraz yüksek bir program nod32 kullan
Teşekkür ederim deneyeceğim. Zaten McAfee bilgisayarımı çok kötü yavaşlatıyordu..
sanuheax gerçekten çok teşekkür ederim. İşe yaradı sağol