Şimdi Ara

Bilgisayarım donuyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle saolun zaman ayırdığınız için. Benim pc, 6gb ram - 1gb ekran kartı - i7 işlemci - win7 ultimate 64bit. Sorunum ise CPU - Ram kullanımı normal hatta 0'a yakın ama bilgisayarım dehşet donuyor. Anlayan biri varsa yardım etsin lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinBedirhan -- 6 Şubat 2014; 2:18:39 >

• Bu tip durumlarda hdd sıkıntısı olabiliyor hd tüne programını kurabilirsenişz hdd testi yapın error scan bölümünden bedsektor testi healt bölümünde hata var mı ona da bakın.Bu seçenği eleyelim
  • Çok saol deniyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinBedirhan -- 6 Şubat 2014; 4:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bu tip durumlarda hdd sıkıntısı olabiliyor hd tüne programını kurabilirsenişz hdd testi yapın error scan bölümünden bedsektor testi healt bölümünde hata var mı ona da bakın.Bu seçenği eleyelim

kardeş bundanda bişiy çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinBedirhan -- 6 Şubat 2014; 2:01:01 >
  • Healt sekmesi temiz mi? Virüsü gözden geçirdin mi?Buna bir program yada güncellemede neden olabilir bir düşünün bu donam durmlarında işlemci ver ramin %0a yakın olması düşünülemez sistem yanlış ölçüyor olabilir.combofix virüs programını uurp güvenli modda taratmayı denyin.Error scan testi yaptınız mı bitmesi bu kadar kısa sürmez.Birde başlığı değiştir durumunu anlatır bir şey yaz konun kilitlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 6 Şubat 2014; 2:10:40 >
  • Kardeş az önce kontrol ettim sıkıntı yok hepsi ok. rami denetliycek bi program var mı bide onu denesek. (konu baslığı değiştirildi)
  • Memtest programıyla rami teST edebilirsin ram sorunu da olabilir işte aşama aşama gidiyoruz.Hepsini birden dedik mi oluyor çorba.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    haklısın ona bakıyorum şimdi ...
  • quote:

Memtest programıyla rami teST edebilirsin ram sorunu da olabilir işte aşama aşama gidiyoruz.Hepsini birden dedik mi oluyor çorba.

Son durum, hdtune herşey temiz çıktı - sadece chrome açıkken az önce pc mavi ekran verdi- memtest86 diye bi program indirdim beceremedim :(
  • Mvi ekran hatasını alsaydın güzel olurdu bu yazılımsal da olabilir buna yüklemiş olduğun bir program yada işletim sistemini güncellediysen bir güncelleme neden olmuşta olabilir.Birde bilgisayarını açarken hiçbir kasma oluyor mu?Yasin kaç ram takılı sende 2 tane veya daha çok varsa ayrı ayrı dener misin?Bu arada ram testini denetim masası yönetimsel araçlara gir Windows bellek tanılama kısmından yapabilirsin
  • quote:

Mvi ekran hatasını alsaydın güzel olurdu bu yazılımsal da olabilir buna yüklemiş olduğun bir program yada işletim sistemini güncellediysen bir güncelleme neden olmuşta olabilir.Birde bilgisayarını açarken hiçbir kasma oluyor mu?Yasin kaç ram takılı sende 2 tane veya daha çok varsa ayrı ayrı dener misin?Bu arada ram testini denetim masası yönetimsel araçlara gir Windows bellek tanılama kısmından yapabilirsin

kardeşim saol gece gece benle uğraştın. Yarın bi format atarım sanırım tek çözüm bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.