Şimdi Ara

Bilgisayarım en dandik oyunlarda bile kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha onceden kasmadan oynadıgım oyunlarda bılgısayarım kasıyo.Sürekli olmasada 2 dakkada bir 10 saniyelik bi kasma oluyo sistem özellikleri

asusm5a78L-MLX3 anakart

AMD FX8320 İŞLEMCİ

ATI READON HD 6800 EKRAN KARTI

8 GB 1333MHZ RAM

500 GB HDD

bu bilgisayar 1 gb lık oyunlarda bile kasıyor üstelik daha dün format attım sizce neden olabilir ?

• yardım lütfen günlerdir böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanim

yardım lütfen günlerdir böyle
    bir allahın kulu yok mu bea koskaca sitede
  • quote:

bir allahın kulu yok mu bea koskaca sitede

Alıntıları Göster
    slm

yüklediğin bir program olabilir mi. altta çalışırken sistemi kasabilir. en mantıklısı bu geliyor bana başka bir şey aklıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber

slm

yüklediğin bir program olabilir mi. altta çalışırken sistemi kasabilir. en mantıklısı bu geliyor bana başka bir şey aklıma gelmedi.

Alıntıları Göster
    Bu sorunla ne zaman karşılaşmaya başladınız? İşletim sistemine format falan attınız mı? Yahut ekran kartı driverını güncellediniz mi? Bilgisayarın sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi? Eğer fanlar üzerinde aşırı tozlanma olduysa , donanımların sıcaklık değerlerini etkileyebilir ve donanımların stabil çalışmasını engelleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 8 Aralık 2014; 21:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Bu sorunla ne zaman karşılaşmaya başladınız? İşletim sistemine format falan attınız mı? Yahut ekran kartı driverını güncellediniz mi? Bilgisayarın sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi? Eğer fanlar üzerinde aşırı tozlanma olduysa , donanımların sıcaklık değerlerini etkileyebilir ve donanımların stabil çalışmasını engelleyebilir.

Alıntıları Göster
    bilgisayara format attım pc ısıları normal driverlarım güncel ama sorun devam ediyor.

kasma da şöyle 1 dakika oynuyorum sıkıntı yok sonra 5 10 sn lik bi kasma oluyo bu sekılde devam ediyo

• emrecanim E kullanıcısına yanıt
    Isıların fotosunu atarmısın oyundayken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Isıların fotosunu atarmısın oyundayken ?
    Antivirüs vs gibi programlar da yapabiliyor, silip deneyebilirsiniz. Yanlış bir driver da sebep olabilir. Boştayken işlemci ve ram kullanımına bakın bi de arka planda sömüren birşey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

Antivirüs vs gibi programlar da yapabiliyor, silip deneyebilirsiniz. Yanlış bir driver da sebep olabilir. Boştayken işlemci ve ram kullanımına bakın bi de arka planda sömüren birşey var mı

Alıntıları Göster
    Anakartini degistir.
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    yenı format attım ve antıvırus programı kurmadım pc sadece oyunlarda kasıyo
  • quote:

Darboğaz sorunu olabilir 5-10 snlik kasmalar genel anlamda işlemci kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

quote:

Alıntıları Göster
    Tekrar ediyorum anakartini degistir.
  • buyur
     Bilgisayarım en dandik oyunlarda bile kasıyor
  • krdsm tesekkur ederım ilgilendigin için ama ben simdi anakartımı nasıl değiştireyim once baska bı anakart bulup denemem lazım aynı sorun devam edıyomu dıye oda cok kolay bi iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

quote:

quote:

darboğaz sorunu için ne yapabilirim ?

• quote:

krdsm tesekkur ederım ilgilendigin için ama ben simdi anakartımı nasıl değiştireyim once baska bı anakart bulup denemem lazım aynı sorun devam edıyomu dıye oda cok kolay bi iş değil

kardesim?

Bak arkadasim hani kac yasindasin bilemiyorum ama burada herkes saygidan dolayi birbirine hocam der...
    ikincisi denenecek birsey soylemiyorum 8350 islemcin var 125w tdp degerli ki BE oldugundan dolayi 140w a kadar dayaniyordur. Elindeki anakart ise gordugum kadari ile 95 watt... yakmadan degistir diyorum buyuk ihtimalde ondan zorlaniyor sistemin...
  • quote:

quote:

Forumlarda yeniyim saygısızlık yaptıysam özür dilerim.yalnız sormak istedigim birşey daha önceden kasma yapmıyordu son 1 haftadır var bu kasma hala anakarttan olabılır dıyorsan denemeye calısıcam
  • quote:

quote:

quote:

Forumlarda yeniyim saygısızlık yaptıysam özür dilerim.yalnız sormak istedigim birşey daha önceden kasma yapmıyordu son 1 haftadır var bu kasma hala anakarttan olabılır dıyorsan denemeye calısıcam

Alıntıları Göster
    exeter in de söyledigi gibi sorun anakartın 125w desteklememesi buyuk ıhtımalle cunku anakartım cok fazla ısınıyor 125w destekleyen anakart tavsıyelerınız varsa mınnettar olurum

• quote:

daha onceden kasmadan oynadıgım oyunlarda bılgısayarım kasıyo.Sürekli olmasada 2 dakkada bir 10 saniyelik bi kasma oluyo sistem özellikleri

asusm5a78L-MLX3 anakart

AMD FX8320 İŞLEMCİ

8 GB 1333MHZ RAM

500 GB HDD

bu bilgisayar 1 gb lık oyunlarda bile kasıyor üstelik daha dün format attım sizce neden olabilir ?

AYRIYETTEN ANAKARTIN BU İŞLEMCİYİ DESTEKLEMİYOR SOYLE LİNKİNİ VEREYİM BAK 95 W KADAR DESTEK SAĞLIYOR SENİN İŞLEMCİNİ 8320 E MODELİNE KADAR KAPSIYOR ÜSTÜNÜ DESTEKLEMİYOR ANAKARTI DEĞİŞTİRMEN GEREKİYOR..

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A78LM_LX3/HelpDesk_CPU/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMustafa59 -- 13 Aralık 2014; 15:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

quote:

daha onceden kasmadan oynadıgım oyunlarda bılgısayarım kasıyo.Sürekli olmasada 2 dakkada bir 10 saniyelik bi kasma oluyo sistem özellikleri

asusm5a78L-MLX3 anakart

AMD FX8320 İŞLEMCİ

8 GB 1333MHZ RAM

500 GB HDD

AYRIYETTEN ANAKARTIN BU İŞLEMCİYİ DESTEKLEMİYOR SOYLE LİNKİNİ VEREYİM BAK 95 W KADAR DESTEK SAĞLIYOR SENİN İŞLEMCİNİ 8320 E MODELİNE KADAR KAPSIYOR ÜSTÜNÜ DESTEKLEMİYOR ANAKARTI DEĞİŞTİRMEN GEREKİYOR..

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A78LM_LX3/HelpDesk_CPU/
    pc bileşenleri satan sitelere bakıyorum anakartların kac watt işlemciye kadar destekledileri yazmıyor onu nasıl ogrenebılırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.