Şimdi Ara

Bilgisayarım en ufak oyunu bile çalıştırmaz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ günler arkadaşlar.şimdi benm sorunum şu:ACER 5520G bilgisayarımın 2 ay önce ekranı patladı internetten ekran aldım ama ekranı taktığım zaman ekranın sol tarafından bi 10 cm sağda ince, kırmızı yukarıdan aşağıya bi şerit vardı. pek önemsemedim daha sonra ise tam sol köşesinde kalın yeşil bi şerit çıktı. ama bilgisayarın performansında bi sorun yoktu AMA son 2 haftadır bilgisayarım en ufak bi oyunu bile çalıştırmaz oldu ekran donuyor. win 7 yüklüydü xp yükledim win 8 yükledim ama sorun hala devam ediyor:(. aygıt yöneticisinden baktım herşey yüklü yani donanımsal bi sorun yok gibi. ne olmuş olabilir bilgisi olan var mı.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• Merhaba iyi günler
    Cihazınızın ekranı patladığında ilk olarak neden patladığını araştırmanız daha iyi olurdu,çünkü cihazınızın ekranının patlaması pek normal bişey değil,bunun olması için bilgisayarınızı normal şartların çok üstünde kullanmanız gerek , Lcd patlatıcak kadar cihazı zorladıysanız eğer zaten bu esnada cihazın diğer donanımlarınada zarar vermiş olabilirsiniz.İkinci bir seçenek ise yeni aldığınız lcd'nin zamanla bozulması oynadığınız oyunların grafiğini karşıyalamadığı için kasıyo olabilir.
  • ekranı ben patlattım malesef hocam bilgisayarı sinirlenip fırlattım :). ama bi sorun görünmüyor yani filmi falan oynatıyor ama biraz zorlayıcı bişey açınca kasıyo ekran donuyo ve bilgisayar donuyor. ekranı ilk aldığım zaman bişeyi yoktu sad3ece o ince çizgi ve yeşil çizgi vardı oyuları gayet güzel çalıştırıyordu acaba ekrana giden data kablosundan olabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc bir anda kastı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.