Evet arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi elimde bulunan bir flash diski birden fazla bilgisayarda denememe rağmen hiçbir şekilde açamıyorum.Babam işyerinden getirdi içinde hesap bilgileri falan varmış yani önemli birşey.Hata kodu gibi birşey çıksa google'dan araştırıp bulabilecek teknik bilgiye sahibim ama bilgisayara taktığımda flash diskin ışığı yanmasına rağmen bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor.
Çözüm&önerilerinizi alayım.
quote:
Orijinalden alıntı: dalek
Evet arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi elimde bulunan bir flash diski birden fazla bilgisayarda denememe rağmen hiçbir şekilde açamıyorum.Babam işyerinden getirdi içinde hesap bilgileri falan varmış yani önemli birşey.Hata kodu gibi birşey çıksa google'dan araştırıp bulabilecek teknik bilgiye sahibim ama bilgisayara taktığımda flash diskin ışığı yanmasına rağmen bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor.
Çözüm&önerilerinizi alayım.
bold olan yerleri birleştirince aklıma sadece bu geldi.. flash disk rahmetli olmuş sanırım
data recovery firması olarak arkadaş bilgisayarı öneririm. yapılan işlemler hakkında açıklayıcı videolar bile var web sitelerinde
-Herhangi bir ilgim yoktur, reklam değildir; sadece bir tavsiyedir
Flash Diskiniz Bu Ekranda Görünüyor mu? Eğer görünüyorsa Harf Atayın Fakat Büyük oLasılıkla görünmüyordur Orada da görünmüyorsa Aygıt Yöneticisine Bakın Orada bir hata vermiş mi Bilinmeyen aygıt falan yazıyor mu?
Konuyu açmadan önce de bakmıştım ama herhangi birşey yok.Sanırım ArdilesS adlı arkadaşın dediği gibi vefat etmiş :(
Büyük oLasıLıkla vefat etmiş Geçmiş oLsun Başın SağOlsun...