Bildirim
Bilgisayarım HALO oyununu kaldırır mı? Lütfen yardım edin.
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende en çok 3. oyunu oynamak istiyorum mmo olanını. Bu arada ram sıkıntı çıkarmaz dimi? Birde 1. ve 2. oyunlarda ister eski grafiklerle ister yeni grafikler ile oynayabiliyoruz diye biliyorum tek tuş ile geçiş yapılabiliyordu. Witcher 3, Destiny 2 vb. oyunları oynadığıma göre herhalde haloyu da kaldırır diye düşünüyorum. Hangi oyunların multisi iyi olur? 18 fps bana yeter zaten :) -
Ekran kartın çok kötü olduğu için çamur gibi bir görüntü ile oynarsın, daha kötüsü RAM yetmediği için sürekli takılma yaşarsın.
Ayrıca harici ekran kartın olmadığına emin misin?
O ekran kartı Witcher, Destiny oynatmaz. -
Oynuyordum ben kaldırıyor en düşük ayarlarda ikisini de. -
Hocam bu serinin MMO'su yok, karıştırıyor olmayasın. Serinin 5.oyunu dışında hepsini oynadım, 5.oyun dışında en zayıf olanı 4.oyundur. O da yeni geliştiricisinin ilk oyunu olduğu içindir. Ama 5.oyuna daha da kötü diyorlar.
1 ve 2.oyunlar için dediğiniz gibi tek tuşla eski yeni arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Özellikle ilk oyun çok sırıtacaktır, zamanında PC'de oynamıştım ama şuanda o grafikleri kaldırabilir miyim bilmiyorum. Yeni Mafia 1'i bitirdim, o bile zor oldu oynarken. :)
Multi olarak 3.oyun ile Reach başarılıydı bayağı. 5.oyun içinde multisi iyi diyorlar deneme fırsatım olmadı maalesef. Bu seride multiplayer her zaman çok eğlenceli ve zevklidir.
Microsoft tarafı pc'de optimizasyonu iyi yapıyor son yıllarda, son çıkan Gears 5 mesela çok iyiydi. Ama maalesef ram ve ekran kartınız üzecek gibi. Dediğim gibi gamepass alarak deneyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X