Şimdi Ara

Bilgisayarim icin harddisk arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP ProBook serisinden bir bilgisayarim var (ProBook 4510s). Ve laptop 6 bilemediniz 7 senelik herhalde. 3 ay once harddiski yandi herhalde laptopun, kurtarma diskide taktim hersey calisti ama harddiski goremedim secilecekler arasinda. Sadete geleyim, İnternette her yerde bu model veya seri icin harddisk aradim ama bulamadim. Bana birileri bulma konusunda yardim ederse veya elinde bundan varsa bana satabilirmi. Veya internet uzerinden bulabilmeme yardimci olabilirmisiniz ? (Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen birileri yardım ederse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O model veya o seriye özel hdd cikmaz. Hdd özellikleri sabittir. Yuvasi ve boyutu gibi özellikleri bize yazarsaniz o özelliklere uyan herhangi bir hdd alabilirsiniz.

Hdd yi sökme imkaniniz var mi ? Zor bir işlem degil. Genellikle leptonun alt kapagini söktükten sonra ulaşılabiliyor.

• Bilgisayara özel hdd olmuyor. 2,5 inç istediğiniz kapasitede hdd alıp takabilirsiniz. Ben SSD kullanmanızı öneririm. Daha hızlı çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

O model veya o seriye özel hdd cikmaz. Hdd özellikleri sabittir. Yuvasi ve boyutu gibi özellikleri bize yazarsaniz o özelliklere uyan herhangi bir hdd alabilirsiniz.

Hdd yi sökme imkaniniz var mi ? Zor bir işlem degil. Genellikle leptonun alt kapagini söktükten sonra ulaşılabiliyor.

Hocam eskiden de bu laptopta yanmış bir harddiski var elimde onun özelliklerini söylesem olurmu yoksa şimdiki takılı olanınkini çıkartıp söyleyeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Malkocoglu-

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

O model veya o seriye özel hdd cikmaz. Hdd özellikleri sabittir. Yuvasi ve boyutu gibi özellikleri bize yazarsaniz o özelliklere uyan herhangi bir hdd alabilirsiniz.

Hocam eskiden de bu laptopta yanmış bir harddiski var elimde onun özelliklerini söylesem olurmu yoksa şimdiki takılı olanınkini çıkartıp söyleyeyim ?

Evet. Ayni yuva çıkışı ve boyutta hdd alirsaniz takabilirsiniz

• Tamam hocam akşama doğru onun özelliklerini buraya atarim

• Hdd mi arıyorsun ssd nin icatından haberiniz yok sanırım laptop için muazzam hız getirie laptop hdd sine göre.

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum ben eve gecince bakarım. Şu an hicbir bilgim yok aksama dogru bana yardım ederseniz sevinirim ben buraya atarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanBlack -- 22 Nisan 2016; 15:05:05 >
  • Hocam üstünde HDD ve 320 GB olduguna dair yazi var, Rev: 7.00 , Data Code: 950994, SPS: 536413-001 yaziyor. Başka bir şey sorarsaniz soylerim olmadi fotograf ceker buraya atarim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Malkocoglu-

Hocam üstünde HDD ve 320 GB olduguna dair yazi var, Rev: 7.00 , Data Code: 950994, SPS: 536413-001 yaziyor. Başka bir şey sorarsaniz soylerim olmadi fotograf ceker buraya atarim

http://www.impactcomputers.com/536413-001.html

Leptobunuzda takılı hdd bu

2.5 sata girişli bir hdd takabilirsiniz leptobunuza.

Ben bilgisiyarın eskiliğini göz önüne olarak ssd almanızı tavsiye ediyorum

• Hocam peki SSD olarak gosterebileceginiz var mı site gibi ? (Yurtici bulabilirseniz sevinirim:))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.