Bildirim
ultrabookumu satıcam fiyat konusunda yardımcı olurmusunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
750 veririm Şaka bir yana hayırlı teskereler. -
Bende de bir Ultrabook vardı:
Lenovo U310
İ5 3. Nesil
4 gb ram
500gb hdd + 32 gb ssd
Tümleşik HD 4000 ekran kartı.
Kozmetik olarak bilmeyen adam 1 haftalık bilgisayar sanır o kadar temiz.
3 yıl önce aldım, Kutulu faturalı, Bimeks uzatılmış 5 yıl garantiye sahip (2 yıl garantisi kaldı)
Bunu satayım dedim, baya bir araştırdım. Aşağı yukarı benim bilgisayarıma sahip özelikteki bilgisayarları 1250tl civarında ilan vermişler malum siteye. Ama o istedikleri fiyata kim satabiliyor orası da muamma.
Normal dizüstü bilgisayarlar daha ucuz, Ultrabook bilgisayaralar daha pahalı. Bende oyun için bilgisayarımı değiştireceğimden fikrimi değiştirdim gittim Playstation 4 aldım. Bilgisayarımı da satmaktan vazgeçtim.
Anladığım kadarı ile senin biraz zaman sorunun var hocam. Fiyatı uygun tutmalısın biraz. 1000 tl civarında bir fiyat belirle derim, bunu duruma göre biraz yükseltip biraz alçaltabilirsin.
-
900e ilan verdim malum siteye 750 teklif etmiş birisi.Zaman sınırından dolayı satıcam sanırım -
selam, sattınız mı ürünü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam daha satmadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X