Bildirim
Bilgisayarım İnanılmaz Isınıyor
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence oyundan atmıyorsa hala iyi durumdasın, laptopu aldıktan 6ay civarı geçmişse fanlar tozlanmıştır fanı çok iyi bir şekilde temızleyip, laptop altlığı alırsan 50tl lik fanlı olanlardan almanı tavsiye ederım almasanda fanları temızlersen çözülecektir
benim samsung r580-js04tr' min oyundan sonraki sıcaklık değerleri :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinek As
HP Pavilion g6 seris bir laptpum var. ve işlemci kısmı inanılmaz ısınıyor. (90 dereceyi buluyor) özellikle oyun konsolu ile oyun oynanabilen büyük çaplı oyunları oynarken yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Sanırım tam yükteyken 90 Dereceyi görüyor doğrumu?
Boştaki sıcaklıkların nedir?
Ayrıca sitemini ayrıntılı yazar mısın?
Ekran kartın iyi ise işlemciye binen yükü azltırsın ve PC 5-10 derece daha soğuk çalışır -
quote:
HP Pavilion g6 seris bir laptpum var. ve işlemci kısmı inanılmaz ısınıyor. (90 dereceyi buluyor) özellikle oyun konsolu ile oyun oynanabilen büyük çaplı oyunları oynarken yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle Hp nin bazı serilerinde kronik bir ısınma sorunu var yanlız g6 dediğiniz seride var mı emin değilim sanırım sizin sstem g6 i5 3.nesil ati hd 7670m kartlı model.
1. Öncelikle 4-6 ay olduysa Fan ve Termal Macunları kontrol etmek te yarar var.
2. Yeni bir pc de olsa yüksek grafik işlem isteyen oyunlarda bir notebook stand kullanılmalı
3. Fan soğutma için yetersi kalıyor olabilir eğer plastik kasa ise zaten ısıyı iyi şekilde dağıtamayacak fan da yetersiz ( yani laptopta göre küçük) alıyorsa ısınma baş gösterir
4. En son bios sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
quote:
Öncelikle Hp nin bazı serilerinde kronik bir ısınma sorunu var yanlız g6 dediğiniz seride var mı emin değilim sanırım sizin sstem g6 i5 3.nesil ati hd 7670m kartlı model.
2. Yeni bir pc de olsa yüksek grafik işlem isteyen oyunlarda bir notebook stand kullanılmalı
3. Fan soğutma için yetersi kalıyor olabilir eğer plastik kasa ise zaten ısıyı iyi şekilde dağıtamayacak fan da yetersiz ( yani laptopta göre küçük) alıyorsa ısınma baş gösterir
aynen dediğiniz gibi. aldığım firmaya götürse o macun işlemiyle ilgili yardımcı olurlar mı? ve evet bir notebook standı almak istiyorum uygun fiyatlı ve fanlı. önerebileceğiniz bir şey varsa görmek isterim. cevap verdiğniz için teşekkürler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
quote:
aynen dediğiniz gibi. aldığım firmaya götürse o macun işlemiyle ilgili yardımcı olurlar mı? ve evet bir notebook standı almak istiyorum uygun fiyatlı ve fanlı. önerebileceğiniz bir şey varsa görmek isterim. cevap verdiğniz için teşekkürler
Termal macun yenilemesi için yardımcı olurlar fan temizliğide yaparlar yanlız bu işlemi ücretsiz mi yoksa belli bir işçilik ücreti alarak mı yaparlar tam bilmiyorum.
Nptebook stand için
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-stand-ve-sogutucular/addison-anc-59d-addison-anc-59d-siyah-notebook-sogutucu-stand/productdetails.aspx?I_ID=63225
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-stand-ve-sogutucular/zalman-zm-nc3-zm-nc-notebook-sogutucusu-siyah-12-17-200mm-fan/productdetails.aspx?I_ID=62599
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-stand-ve-sogutucular/inca-inc-341fx-inc-341fx-7%E2%80%9D--17%E2%80%9D-notebook-sogutucu---%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=61349
Bunlar önerilerim .:)
-
Çok teşekkür ederim -
dostum bende pavılıon g6 kullanıyorum. Hp nin sorunu bu işte. parça dizaynını adamakıllı yapmıyorlar.
69 tl ye logıtech soğutucu aldım. şimdilerde sıcaklık 40-50 derece.
büyük oyunlarda bile maksimum 60ı buluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X