Şimdi Ara

Bilgisayarım ısınıyor ve virüs silinmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yine olmadı. çıldıracağım artık
  • matrax-zkc M kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var. İkiden fazladır. 100-250 arası olur. Demek silinmemiş. Yeniden dene. O program yapımcısının adıda olabilir. Yanı iki ayrı ayrı isim.(Advanced SystemCare-IObit) gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 24 Mart 2014; 8:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son care yedek format :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iobit Uninstaller diye program var onu indirip sistemde yüklü olan programları inceleyip tarayıcı eklentilerine bakıp gereksiz olanları kaldırır misin? Sonra da malware yazılımı yükleyip tekrar tarar misin? Denemediğiniz bir programla-iobit malware vs.- o da olmaz ise aklım da bir şey daha var bir de onu deneriz

• Bir arkadas ta forum da farklı bir yol yazmis .
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89621061
  • maksi09 kullanıcısına yanıt
    hayır 2 tane var. yapımcısını falan nereden öğreneceğim ki? o sitenin ismini tarattım 2 tane çıktı.

@ysfdlk hem sizin dediğinizi hem de diğer konudakini denedim olmadı malesef hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-zkc

Merhaba arkadaşlar. Durduk yerde 3 gün önce bilgisayarıma virüs girdi ve anasayfamı değiştiremiyorum. haberpress diye bir site çıkıyor anasayfada.
    kaç kez sistem geri yükleme yaptım olmadı. kaç tane antivirüs programı kullandım olmadı.
    bu virüs geldiğinden beri bilgisayarım da çok çok çabuk ısınıyor. adeta can çekişiyor, lütfen yardım eder misiniz ne yapmam gerek. lütfen.

aynı promlem bendede var ısınma haricinde ne yaptıysam olmadı kayıt defterinden açıyorum degiştiriyorum
    ama yine otomatik kapanıyor pc kapanıp acılınca combofix süperantispyvare kis fayda etmedi chrome sagtık
    hedef de oto degişiyor çözüm bulursam yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfsado

quote:

Merhaba arkadaşlar. Durduk yerde 3 gün önce bilgisayarıma virüs girdi ve anasayfamı değiştiremiyorum. haberpress diye bir site çıkıyor anasayfada.
    kaç kez sistem geri yükleme yaptım olmadı. kaç tane antivirüs programı kullandım olmadı.
    bu virüs geldiğinden beri bilgisayarım da çok çok çabuk ısınıyor. adeta can çekişiyor, lütfen yardım eder misiniz ne yapmam gerek. lütfen.

aynı promlem bendede var ısınma haricinde ne yaptıysam olmadı kayıt defterinden açıyorum degiştiriyorum
    ama yine otomatik kapanıyor pc kapanıp acılınca combofix süperantispyvare kis fayda etmedi chrome sagtık

Alıntıları Göster
    bir an önce düzeltmemiz lazım. çok sinirlerimi bozmaya başladı artık.

• Bir arkadaşım da böyle bir şey yaşamıştı sanki ve yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup sorunu halletmişti ama yeni hesapta tekrar aynı durum olur mu bilemem? Yeni kullanıcı oluşturup tekrar dener misiniz? virüs diğer oturumları etkisi altına almamıştır umarım.

sitenin tam adresini yazabilirmisiniz. haberpress com net gibi
  • quote:

quote:

site adıwww.haberpress. net ne yaptıysam olmadı regedit düzeltim chrome özellikler uzantısı silme anti virüs taraması spyware taraması en son gpedit.msc ile kendi sitemiwww.google.com olarak kilitledim ama chrome ve ie uzantılarını silip uygula tamam dememe ragmen resetleyince eski haline geliyor tıklayınca yinewww.haberpress. net
    şimdi son durum format attım lütfen gülmeyin

• bir reklam virüsü ile bu kadar ugraşagım aklıma gelmezdi kayıt anahtarını oto degiştiriyor yaa hadi onu kilitledik
    chrome ie uzantı ekliyo oto olarak silip kaydetmekten usandıydım chromu kaldırdım ie güncellemelerini sildim falan terrar kurdugumda aynı gpedit.msc ile sayfa kilitleme işe yarıyor ama! tek aklıma gelen tarayıcı ayarlarına depfreze gibi bişi var benden bukadar
  • quote:

bir reklam virüsü ile bu kadar ugraşagım aklıma gelmezdi kayıt anahtarını oto degiştiriyor yaa hadi onu kilitledik
    chrome ie uzantı ekliyo oto olarak silip kaydetmekten usandıydım chromu kaldırdım ie güncellemelerini sildim falan terrar kurdugumda aynı gpedit.msc ile sayfa kilitleme işe yarıyor ama! tek aklıma gelen tarayıcı ayarlarına depfreze gibi bişi var benden bukadar

gpedit.msc ne oluyor? ben hala düzeltemedim. görünüşte çok basit bir virüs gibi görünüyor ama gerçekten şu an bilgisayarım rezalet halde ve sinirimi çok bozuyor.
    format atınca mı düzeltebildin anlamadım tam

1.gpedit.msc win7 home started de yok ama eklene biliyor
    2. ben format attım valla :D ilk kez tarayıcı için çözüm bulamadım
    www.haberpress. net için çözüm bulanlar haber verirse sevinirim takıntı yaptım vallaha yaa
  • wolfsado kullanıcısına yanıt
    format attığın halde haberpress duruyor mu onu anlayamadım
    yok yahu formattan sonra kalsınmı daha promlem kalmadı ve extra olarak deep freeze kurdum :D
  • ie kısayolunu silip program filesten orjinal ie klasörüne girip oradan ie veya mozilla farketmez açmayı denemişmiydiniz.
  • zkural Z kullanıcısına yanıt
    durum aynı malesef. formattan başka çözümü olmalı ya
  • Merhaba ben şu şekilde hallettim.program files (x86) dan internet explorer iexplorer dan açtım ve masaüstündeki ie kısayolunu silip buradakini kopyaladım.Umarım siz de işe yarar.
  • İlk ks başlangıç kurtarma ile virüs temizliyip hard reset+format atarsan hiç birşey kalmaz tabi ama

:D

yinede antimalware ile bir tarat sen belki düzelir ana sayfa değiştiren virüsler bunla alakalı ısınma olayı ise alt+ctrl+dlt ile görev yöneticisini aç çok cpu ve ram kullanan ismi yabancu gelen bri dosya uygulama açıkmı ozaman virüs buna sebeb oluyordur ama anasayfanı değiştiren malware buna sebeb olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.