Şimdi Ara

Bilgisayarım ısınıyor ve virüs silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Durduk yerde 3 gün önce bilgisayarıma virüs girdi ve anasayfamı değiştiremiyorum. haberpress diye bir site çıkıyor anasayfada.
    kaç kez sistem geri yükleme yaptım olmadı. kaç tane antivirüs programı kullandım olmadı.
    bu virüs geldiğinden beri bilgisayarım da çok çok çabuk ısınıyor. adeta can çekişiyor, lütfen yardım eder misiniz ne yapmam gerek. lütfen.

• bilgisayarı yenidwn yuklemeyi dene en son ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun13tr

bilgisayarı yenidwn yuklemeyi dene en son ihtimal
    Isınma sorununda önce bilgisayarı temizlemek sonrasında yine sorun geçmez ise fanları değiştirmeniz gerekiyor.
    Virüsler silinmiyorsa farklı virüs programlarını deneyin ( avast ,norton vs...) yine olmuyorsa windows baştan kurmalısınız.
    Yine bunlarda olmuyorsa bize ulaşıp teknik servis yardımı almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tochi

Isınma sorununda önce bilgisayarı temizlemek sonrasında yine sorun geçmez ise fanları değiştirmeniz gerekiyor.
    Virüsler silinmiyorsa farklı virüs programlarını deneyin ( avast ,norton vs...) yine olmuyorsa windows baştan kurmalısınız.
    Yine bunlarda olmuyorsa bize ulaşıp teknik servis yardımı almalısınız

Alıntıları Göster
    avast,kaspersky denedim olmadı. heralde olmaz diğerleriyle de. fanları değiştireyim mi kesin?
    bir de windowsu baştan kurmak zahmetli bir iş mi? dosyalarım silinir mi?
  • matrax-zkc M kullanıcısına yanıt
    Windowsu silip yeniden kurmanız halinde dosyalarınız silinecektir . Bilgisayarınızın fanlarının çalıştığına emin olun PC açıkken kapağı açıp fanlara bi bakın çalışıyormu.Sistem Laptop ise açamazsınız o zaman son çare herkese virüsler için önerdigim yazılım MalwareBytes i indirmenizi istiyorum Program boyutu küçük 9 Mb hemen indirilip kurarsınız ve güncellemeleri de yapın ardından Derin Tarama yaptırın bi tarasın .

Edit : Link:https://www.malwarebytes.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 21 Mart 2014; 12:59:06 >
  • Dosyaların ydegını al , format at .

• quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Windowsu silip yeniden kurmanız halinde dosyalarınız silinecektir . Bilgisayarınızın fanlarının çalıştığına emin olun PC açıkken kapağı açıp fanlara bi bakın çalışıyormu.Sistem Laptop ise açamazsınız o zaman son çare herkese virüsler için önerdigim yazılım MalwareBytes i indirmenizi istiyorum Program boyutu küçük 9 Mb hemen indirilip kurarsınız ve güncellemeleri de yapın ardından Derin Tarama yaptırın bi tarasın .

Edit : Link:https://www.malwarebytes.org/

Dediğiniz programla da taradım. Fakat hala aynı sorun devam ediyor. Anasayfamı hala değiştiremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chrome kullanıyorsan chromeyi internet explorerse internet exploreri masaüstünde sağ tıkla özellikleri tıkla. Hedef kısmında chrome.exe den sonrawww.bilmemney.com şeklinde bir yazı olması gerek onu sil Ok a bas. Düzelmesi gerekiyor. Birde googleden combofix indirip onunla taratabilir misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Chrome kullanıyorsan chromeyi internet explorerse internet exploreri masaüstünde sağ tıkla özellikleri tıkla. Hedef kısmında chrome.exe den sonrawww.bilmemney.com şeklinde bir yazı olması gerek onu sil Ok a bas. Düzelmesi gerekiyor. Birde googleden combofix indirip onunla taratabilir misin ?

combofix'i denedim. o da işe yaramadı. güvenli modda denedim yine olmadı.
    diğer dediğiniz yöntemi de denemiştim, işe yaramıyor.
  • Adwcleaner ile taratın, tarama bittiğinde bilgisayar yeniden başlatılacaktır. O da olmazsa avast browser cleanup indirip tarama yapın. Sorun düzelirse bildirirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndroua

Adwcleaner ile taratın, tarama bittiğinde bilgisayar yeniden başlatılacaktır. O da olmazsa avast browser cleanup indirip tarama yapın. Sorun düzelirse bildirirseniz sevinirim :)

ne yazıkki bu da işe yaramadı. çıldıracağım artık, bugüne kadar ne kadar virüsle savaştım bunun kadar uğraştırmadı. bu nedir yahu.
  • Hangi tarayıcı kullanıyorsanız o tarayıcının AppData'da bulunan tüm dosyalarını ve Temp klasörlerinin içindeki her şeyi silin. İnternet ayarlarınız sıfırlanacaktır ama virüstende kurtulacaksınızdır.

Win 7 ve Win 8 için AppData'nın olduğu dizin;
    C:/Users/-Kullanıcı Adı-/AppData
    Burada 3 farklı klasör var. Her klasörün içindeki tarayıcınızla ilgili dosyayı ve Temp klasörlerinin içindeki dosyaları silin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Hangi tarayıcı kullanıyorsanız o tarayıcının AppData'da bulunan tüm dosyalarını ve Temp klasörlerinin içindeki her şeyi silin. İnternet ayarlarınız sıfırlanacaktır ama virüstende kurtulacaksınızdır.

Burada 3 farklı klasör var. Her klasörün içindeki tarayıcınızla ilgili dosyayı ve Temp klasörlerinin içindeki dosyaları silin.

sağolun birazdan deneyeceğim. temp klasöründeki her şeyi mi sileyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-zkc

quote:

Hangi tarayıcı kullanıyorsanız o tarayıcının AppData'da bulunan tüm dosyalarını ve Temp klasörlerinin içindeki her şeyi silin. İnternet ayarlarınız sıfırlanacaktır ama virüstende kurtulacaksınızdır.

sağolun birazdan deneyeceğim. temp klasöründeki her şeyi mi sileyim?

Alıntıları Göster
    Temp klasöründeki her şeyi silin. Tabi silerken aralarından bir dosya silinmeyecektir ama önemi yok. O dosya virüs değildir.

• quote:

Temp klasöründeki her şeyi silin. Tabi silerken aralarından bir dosya silinmeyecektir ama önemi yok. O dosya virüs değildir.

Dediklerinizi yaptım. Bilgisayarım eskisine göre daha da hafifledi, teşekkürler. Ama anasayfa sorunu hala devam ediyor :(
  • quote:

quote:

Dediklerinizi yaptım. Bilgisayarım eskisine göre daha da hafifledi, teşekkürler. Ama anasayfa sorunu hala devam ediyor :(

Alıntıları Göster
    Acaab tekrar sistem geri yükleme yapsam mı?
  • matrax-zkc M kullanıcısına yanıt
    Bu sorun başlamadan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yap olsun bitsin , bu kadar uğraşmaya değmez ^^ sistem geri yüklemede silinecek zaten az şey olur onları yedeklersin flash diskine , sistem geri yükleme yaptıktan sonrada atarsın bilgisayarına tekrar oldu sana sıfır kayıp sıfır sorun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 23 Mart 2014; 4:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Bu sorun başlamadan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yap olsun bitsin , bu kadar uğraşmaya değmez ^^ sistem geri yüklemede silinecek zaten az şey olur onları yedeklersin flash diskine , sistem geri yükleme yaptıktan sonrada atarsın bilgisayarına tekrar oldu sana sıfır kayıp sıfır sorun .

daha önce en az 10 kere yaptım. hatta taa 3 ay önceye bile gittim.
  • quote:

quote:

daha önce en az 10 kere yaptım. hatta taa 3 ay önceye bile gittim.

Alıntıları Göster
    Ozaman sorun virüs değildir çünkü sistem geri yükleme %100 bir çözümdür .

• quote:

Ozaman sorun virüs değildir çünkü sistem geri yükleme %100 bir çözümdür .

sorun başka ne olabilir ki? tarayıcının(mozilla) anasayfa butonuna tıklıyorum, dediğim site çıkıyor. hiçbir türlü de değiştiremiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.