Şimdi Ara

Bilgisayarim isletim sistemi seciyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarim windows 10 da olagan disi kasmalar pencereleein yavas acilmasi gibi durumlarla karsilasirken windows 8.1 veya 7 kurdugum zaman gayet hizli calisiyor. Cok eski bir laptop da degil windows 10 icin i7 4720hq var ustundw amd r9 m265x var.. oyunda kassa anlarim da windows 10 rahat rahat calistirmasi lazim. 16 gb ram de var ayriyeten. Neden boyle yapiyor aydinlatirsaniz sevinirim. Temiz isodan kuruyorum isletim sistemlerini hepsi windows sitesinden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginç bir sorun gerçekten. Belki güncelleştirmelerden kaynaklı olabilir. Windows sitesinden direkt son sürüm var mı bilmiyorum. Bir de güncellemeler sanırım hemen düşmüyor. Zamanla indirip kuruyor. Biraz zaman geçtikten sonra düzelebilir belki. Sürücüyle alakalı problem de olabilir ama düşük ihtimaldir bu. Genelde Windows 10'a eski donanımları filan da uyarladılar bir şekilde çalışıyor.
  • Hazirana kadar olan guncellemeler entegre edilmis haliyle de kullandim malesef derde derman olmadi pc degisene kadar windows 10 yolu bana kapandi galiba (=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminizin loglarını görmek isterim.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.
  • bilgisayarın gayet iyi. win 10 hpme pro 64 bit te canavar gibi çalışması lazım. sabit diski komple biçimlendirirp tekrar kurmayı dene. indirdiğin imaj da problem olma ihtimali olabilir. yada usb ye yazdırırken bir yerde hata yapıyor olabilirsin. yada format atmak için kullandığın usb sürücüde problem olabilir. anlattığın olayın başka açıklaması ne yazıkki yok.
  • sürücülerden olabilir.üzerinde oynanmış isoları dene.ayrıca laptopların birsürü sürücüsü olur.laptopun sitesine gir windows 10 destekliyorsa o sürücülerin hepsini kur.2 tane ekran kartı varsa onları kur.

http://computermediapk.com/category/windows/

sitede windows 10 lar var ingilizce ama onları bidene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.