Şimdi Ara

Bilgisayarım izleniyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün durup dururken bilgisayarın hoparlörlerinden tıkırdılar geldi 5-10 saniye kadar sonrasında kesildi. Bende şüphelendim açık web sitiesi ve benzeri programlara baktım ses çıkaracak birşeye rastlamadım.
    Bilgisayarımın izlendiğinden şüpheleniyorum, bunu anlamanın bir yolu var mıdır acaba ?
    Bilgisayarım da bitdefender virüs programı yüklü.

Teşekkürler.

• Detaylı inceleme ile anlaşılır. Ama sizin yapabileceğiniz bir önerim; HitmanPro ve Malwarebytes ile taratyn sisteminizi. Kullandığınız ürün Bitdefender Antivirus Plus ise ağ koruma modülleri yok demektir. Internet Security veya Total Security ise tam koruma sağlar. Komple güvenlik yazılımı paketi isterseniz Norton Security öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 9 Haziran 2016; 19:44:24 >
  • İnternette şöyle bir çözüm var, eğer görev yöneticisinde services.exe uygulaması SYSTEM kullanıcısı olarak görünüyorsa, keylogger olmadığını gösteriyormuş. Yani şöyle,

Bilgisayarım izleniyor mu ?

Hoparlör konusunda fazla endişelenmeyin. Kasanızda ki bağlantı yerinden oynamış olabilir, takarken ve çekerken çıkan cızırtı sesi gibi. 2. olarak, bir çok kişi hoparlörden radyo sesi duyuyor, öyle de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Detaylı inceleme ile anlaşılır. Ama sizin yapabileceğiniz bir önerim; HitmanPro ve Malwarebytes ile taratyn sisteminizi. Kullandığınız ürün Bitdefender Antivirus Plus ise ağ koruma modülleri yok demektir. Internet Security veya Total Security ise tam koruma sağlar. Komple güvenlik yazılımı paketi isterseniz Norton Security öneririm.

Malware ile tarattım, şüphelendiğim vnlgp.exe dosyası vardı, onu buldu ve kaldırdım, muhtemelen bu dosya virüslüydü, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.