iyi günler bnm bilgisayarım ufak bir yüklenmede kapanıyor orneğın parça parça bı fılm ındırmıştım onu winrardan çıkartıyodum pc kapandı ve de antıvırus programı ıle tarama yaptırırken tekrar kapandı kapandıktan sonra 4-5-6 kere denıyom anca açılıyor arkadan kasaya gelen güç kablosunu çıkartıp taktım açılıo. Ama yuklenmede tekrar kapanıyo bana çozum bulabılırsenız sewınırım
Fan çalışmıyor veya fanın altındaki güç kaynağının gözenekleri tozdan dolmuştur.Bilgisayarı açıp fanı ve altınındaki tozları temizle.Sanırım hallolur. Kolay gelsin.
arkadaşın dedigi dogru cpu fanı tozlanmış olabilir ondanda kendini kapabilir.bi ihtimal eger power supply varsa fazla bide onu dene derim.....sorun ondada olabilir.....
Power suply olabılır ama yınede sen temıslerken cpu ıslemcı ekran kartı ve dıger parcaları yenıden tak cıkar ve temısle lutfen
dostlarım kasayı açtım guzelcene fanları ıçnı temızledım işlemcıyı soktum onuda temızledım şu an bır problem yok ama pc yi kasmayı denemedım umarım kasarsam bı problem çıkmaz her şey içi saolun
olmadı anakart derim ben.
arkadaşlar işlmeci fanını temızledığım zaman sorunlar ortada kalktı her şey için teşekkür ederim
arkadaşım fan olabilir ram olabilir power suppley olabilir işlemci olabilir yani kısacası sen onun ne olduğunu bulamazsın bana getir halledeyim izmirde isen hiç birşeyin imkansızı yoktur herşeyin bir çözümü vardır adresim volkan0035@hotmail.com her türlü sorununuz için bana yazabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme