Şimdi Ara

Bilgisayarım Kasınca Klavye Tuşları Geç Algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorun bir kaç aydır var çözümünü buladım konuyu biraz daha açıyım sizlere bir kaç program açık olduğunda tuşlar algılamıyor mausede yavaş ilerliyor atıyorum oyun oynarken aynı zamanda müzik dinlediğimde tuşlar algılamıyor yada geç algılıyor bir kaç saniye sonra basıyor çözümü bir türlü bulamadım virüs programıyla tarattım bir sorun bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• Kaç gb ram var? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? HDD'yi test ettiniz mi?
  • Bilgisayarım Kasınca Klavye Tuşları Geç Algılıyor
    Hard Diski test ettim bir sorun bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMusic34 -- 22 Mayıs 2017; 11:29:58 >
  • BBilgisayarım Kasınca Klavye Tuşları Geç Algılıyor
    Bu Arada Hard disk test programını yaparken bir şey fark ettim disk %100 kullanılıyor :S
  • RockMusic34 R kullanıcısına yanıt
    Biraz konunun dışında olacak ama Advanced System Care kullanmayın. Zarar verebiliyor bazı sistemlere. CCleaner en iyisi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Biraz konunun dışında olacak ama Advanced System Care kullanmayın. Zarar verebiliyor bazı sistemlere. CCleaner en iyisi bence.

Tamamı gereksiz ve windows'a zarar verebiliyorlar.Bu tür programlar kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Veriyor da, Advanced System Care biraz farklı bir konumda. Ürünlerinin %80'i zararlı. Bir kaldırma aracını kullanıyorum, o kadar. Onları da kullanmazsak bilgisayarın içi gereksiz verilerle dolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim hemen kaldırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.