Öncelikle merhaba.Benim bilgisayarımda soğutucu yok ve kasıyor.Genelde oyuna girdikten en fazla 5-6 dakika sonrasında kasma başlıyor fakat bunun öncesinden kasma olmuyor.Kaliteli bir soğutucu alsam işe yarar mı?Şimdiden teşekkürler.
Onun yerine fanı temizleyip termal macunu yeniliyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
msconfigden başlangıç programlarına bakmayı dene sonra virüs taraması yapmayı dene sonra başlat->çalıştır->%Temp% olan herşeyi sil ordan sonra başlat->çalıştır->recent hepsini sil sonrada son bikere başlat->çalıştır->temp dekileri sil eğer hala kasma devam ediyorsa donanımsal bir sorun olabilir
İşlemcin çok ısınıyordur benimde başıma geldi sıcaklığı 70-80'e çıkıyordu. İşlemcinin stok fanını değiştirdim onun yerine 120mm lik 4 bakır telli bir soğutucu aldım bir de arkadan havayı atacak fan bozulmuştu onuda yeniledim şimdi kasma sorunu ve ısınma sorunu yok. Soğutucu alman ve tozları temizlemen büyük ihtimalle sorununu çözer.
SukruTR52S
kullanıcısına yanıt
Şu dediğin şey sadece bazı çöp dosyaları kalmışsa onları siler oda 30-50 mb bişi çıkar oyunlarda 60 fps videosuna aldanıp ezber yapıyorsunuz kasmaya devam ederse donanımsal sorun olurmuş u neye dayanarak söyledin acaba