Şimdi Ara

pc masaüstüne atıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
27.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim pc oyun oynarken kendi kendine masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor tıklayınca tekrar kaldıgı yerden devam ediyor nedenini bir türlü bulamadım LÜTFEN YARDIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

PC Masaüstüne Atıyor Sorunu ve Çözümleri

Oyun oynarken veya diğer uygulamaları kullanırken bilgisayarınızın masaüstüne atması sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorunun çeşitli nedenleri olabilir ve sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz birkaç çözüm bulunmaktadır.

Yaygın Nedenler:

• Uygulama hataları
    • Grafik kartı sürücüsü sorunları
    • Donanım çatışmaları
    • Kötü amaçlı yazılım

1. Oyunu veya Uygulamayı Tekrar Yükle: Soruna neden olan bozuk dosyaları kaldırmak için oyunu veya uygulamayı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

2. Grafik Kartı Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri ekran sorunlarına ve oyunlarda masaüstüne atmalara neden olabilir. En son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip yükleyin.

3. Donanım Uyuşmazlıklarını Kontrol Et: Bilgisayarınızda birden fazla donanım bileşeni varsa, bunlar birbiriyle çakışabilir ve masaüstüne atmalara neden olabilir. Aygıt Yöneticisi'ni açın ve herhangi bir uyumluluk sorununu kontrol edin.

4. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Çalıştır: Kötü amaçlı yazılım, sisteminizin istikrarını bozabilir ve masaüstüne atmalara neden olabilir. Kapsamlı bir kötü amaçlı yazılım taraması çalıştırın ve tespit edilen tüm tehditleri kaldırın.

5. Caps Lock Tuşunu Kontrol Et: Bazı durumlarda, Caps Lock tuşuna basmak oyundan veya uygulamadan masaüstüne atmanıza neden olabilir. Caps Lock tuşunun etkin olup olmadığını kontrol edin ve gerekirse devre dışı bırakın.

6. Oyun Ayarlarını Optimize Et: Oyun ayarlarınızı grafik kalitesini düşürmek, çözünürlüğü azaltmak veya V-Sync'i etkinleştirmek gibi performansı artırabilecek şekilde optimize etmeyi deneyin.

Bu çözümlerin sorununuzu gidermesine yardımcı olacağını umuyoruz. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için bir bilgisayar teknisyenine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • GameBooster

dene .. arkada çalışan bir program etki ediyordur.. görev yöneticisinden arkada çalışanşarı kapat birde öyle dene bakalım değişecek mi durum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||TÜRK||

Merhaba arkadaşlar benim pc oyun oynarken kendi kendine masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor tıklayınca tekrar kaldıgı yerden devam ediyor nedenini bir türlü bulamadım LÜTFEN YARDIM

Bütün oyunlarda aynı sorun var mı

ALT/Tab tuşuna basmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

Merhaba arkadaşlar benim pc oyun oynarken kendi kendine masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor tıklayınca tekrar kaldıgı yerden devam ediyor nedenini bir türlü bulamadım LÜTFEN YARDIM

Bütün oyunlarda aynı sorun var mı

ALT/Tab tuşuna basmayın..
    Hocam deneme gamebooster i ama hala aynı sorun devam ediyor.. Bu arada yazı yazarken fark ettim oyun dışındada oluyor sanki yani imlec yanıp sönerken birden kayboluyor ...

• quote:

Hocam deneme gamebooster i ama hala aynı sorun devam ediyor.. Bu arada yazı yazarken fark ettim oyun dışındada oluyor sanki yani imlec yanıp sönerken birden kayboluyor ...

Dediğim gibi klavyeye basıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Anlamadım hocam biraz daha açarmısınız klavyeye basmadan nasıl oynicam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tivales

quote:

quote:

Anlamadım hocam biraz daha açarmısınız klavyeye basmadan nasıl oynicam ?

Alıntıları Göster
    Hocam ALT+Tab tuşuna basmayın masaüstüne atmaz. Eğer bu tuşlar basılı kalıyorsa masaüstüne atabilir. Bütün oyunlarda aynı sorun varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

Hocam ALT+Tab tuşuna basmayın masaüstüne atmaz. Eğer bu tuşlar basılı kalıyorsa masaüstüne atabilir. Bütün oyunlarda aynı sorun varmı ?

Alıntıları Göster
    bu tuşlara basmıyorum zaten wasd bide r tuşlarını kullanıyorum oyunda şuan ama hala atıyor biraz araştırdım ramden olabilir diyorlar..
  • quote:

bu tuşlara basmıyorum zaten wasd bide r tuşlarını kullanıyorum oyunda şuan ama hala atıyor biraz araştırdım ramden olabilir diyorlar..

Oyunun ismi nedir ve ram kaç GB ?
  • hocam şunu biraz daha ac
  • quote:

quote:

Saints Row The Third oynuyor şuan gerçi bütün oyunlarda oluyoda 3GB ram var oyun kasmıyo sadece masaüstüne atıyor..
  • quote:

quote:

quote:

Saints Row The Third oynuyor şuan gerçi bütün oyunlarda oluyoda 3GB ram var oyun kasmıyo sadece masaüstüne atıyor..

Bütün oyunlarda oluyorsa klavyede sorun olabilir. Bundan önce ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurmakta fayda var..

• beyler bendede olmaya basladı masaüstüne atınca mouse imleci işlem yapar gibi dönüyor 2 saniye sonra düzeliyor tekrar oyuna tıklamak gerekiyor böyle oyun oynanmaz deli etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

beyler bendede olmaya basladı masaüstüne atınca mouse imleci işlem yapar gibi dönüyor 2 saniye sonra düzeliyor tekrar oyuna tıklamak gerekiyor böyle oyun oynanmaz deli etti
    ben ekran kartı driver ini güncelleyerek halletim sende bi güncellemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tivales

ben ekran kartı driver ini güncelleyerek halletim sende bi güncellemeyi dene.

Alıntıları Göster
    bendede 1 aydır bu sorun vardı yapmadıgım sey kalmadı yinede düzelmemişti , arkadaşla pcyi kurcalarken ramleri söküp temizledik kartın monte edilen kısmını bildiğiniz silgiyle :) ve düzeldi.bence bir deneyiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atituti

bendede 1 aydır bu sorun vardı yapmadıgım sey kalmadı yinede düzelmemişti , arkadaşla pcyi kurcalarken ramleri söküp temizledik kartın monte edilen kısmını bildiğiniz silgiyle :) ve düzeldi.bence bir deneyiin

Alıntıları Göster
    beyler sorunu bilmiyorum ama cevabı buldum hala masaüstüne problemini çözemeyen arkadaslar varsa anlatayım ?
  • pckral374 P kullanıcısına yanıt
    Belki ileride lazım olur nasıl çözdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted_User-01

Belki ileride lazım olur nasıl çözdün.
    Denetim masasından yeni bir kullanıcı ekleyerek yöneti yaparak oyunların vb. seylerin atmasına imkan vermiyorsunuz
  • Bende bu sorunla uğraşıyordum benim pc win 7 home preminyum 6 GB RAM i 5 ve benim pc deki sorun TWCU.exe diye bir işlemden kaynaklanıyor. görev yöneticisini açıp işlemlere gelip ordan TWCU.exe dosyasını bulup işlemi sonlandır diyorum ve sorun çözülüyor sanada tavsiye ederim bir dene eğer olmassa donanımdan kaynaklanan bir şey olması lazım.
  • Hocam sonra konuyu hortlatıcam kusura bakmayın.. Saints row 4 oynuyorum fakat bir anda oyundan atıyor o kadar saçma ki aldığım FPS evlerde yada görev içlerinde 120 ila 115 şehir içi 90 ila 70 arasında max ayarlar fakat bir anda oyun beni masa üstüne atıyor geri oyuna tıkladığımda ise oyundan sesler geliyor ama görüntü gelmeyip oyun gidiveriyor oyun orjinal steam dan oynuyorum ekran kartı sürücülerim her zaman güncel kontrol ederim pc de eksik bişi yok ama nedenn?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.