Bildirim
Bilgisayarım kulaklığı görmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Problem sürücü kaynaklı değilse jak girişi bozuktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATMESS -- 21 Nisan 2020; 3:8:49 > -
diğer bilgisayarıma taktığımda görünüyor, bozuk olması saçma çünkü ses ve mikrofon çalışıyor sadece orada ki cihazı seçme sekmesi görünmüyor -
Ses sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin yapmadıysan. Çok büyük ihtimal ondandır.quote:
Orijinalden alıntı: gltkn588
diğer bilgisayarıma taktığımda görünüyor, bozuk olması saçma çünkü ses ve mikrofon çalışıyor sadece orada ki cihazı seçme sekmesi görünmüyor -
Hocam dediğinizi yaptım, kurduktan sonra yeniden başlatma yaptı bilgisayar, yaptıktan sonra baktım evet oldu kulaklık seçeneğide geldi sonra tekrardan gitti ve kurduğum realteki tekrar kurma penceresi geldi gerçekten bir şey anlamadım -
Eskiden çalıştığı bi tarih hatırlıyosan, o tarihe sistem geri yükleme yapılabiliyosa yapmayı dene.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X