Şimdi Ara

Bilgisayarım ne kadar açık kalabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben torrentten falan film indirmeye başladım da, malum bikaç filmi birden indirmeye çalışmak veya animeleri falan derken gerçekten çok büyük boyutlu dosyaları indirmek durumunda kalıyoruz.
    Ben daha önce hiç pc'yi açık bırakıp bi yere gitmedim, şimdi benim bu filmleri mümkün olan en kısa zamanda indirmem için pc'nin devamlı download yapması lazım da bir pc zarar görmeden ne kadar süre açık kalabilir?
    Everesti de çalıştırdım, sıcaklık değerleri; CPU #1 / Çekirdek #1 :56 derece, CPU: 44 derece, anakart da 37 derece, şimdi bu sıcaklık değerlerinin tehlikeli olmaya başladığı sınırlar hangileridir acaba?

• kardeş onu yerine flash get programını kullansan bolece sen pcni kpatıp ertesi gün actıgında indirmeye kaldıgı yerden devam eder...
    http://www.inndir.com/program.php?id=48
  • Bilgisayarının soğutma sistemi iyi olduktan sonra bir sorun olmaz.
  • Eğer bilgisayarın çok eski birşey değilse , bilgisayarlar "download" ederken ısınmazlar genelde. O yüzden endişelenme.
    Süre konusuna gelince , bozulana kadar açık bırakabilirsin. Makinesini Aylarca kapatmayan arkadaşlarım var.
  • alakası yokki utorrent programıda kaldığı yerden devam ediyor. benim arkadaşımda torrent indiriyor hep ama onun pc herzaman açık nerdeyse..sıcaklık değerlerini bilmiyorum yalnız... ama bişi olmaz heralde 1-2 gün açık bırak zaten iner torrentlerde..
  • Benim 75-80 derecenin altına düşmeyen laptop bile 10 gün kadar açık kaldı. Elektrik kesilmedikten sonra veya voltaj düşüklüğü yaşamadıktan sonra da sağlam PSU ile ömür boyu açık bırak istersen.. Tabi sıcaklıkları da göz önünde bulundurmak gerekir. Yaz aylarında yakarsın mazallah..
  • Flashget bende çok yavaş indiriyor :D onun için pek sıcak bakmıyorum.
    Zaten u-torrent falan kullanıyorum onlar da kaldığı yerden devam ettiriyor da ben çabuk bitsin diye açık bırakacağım diyorum.

Benim bir arkadaş da kasanın yan kapaklarını falan komple sökmüş, niye böyle yaptın dediğimde ısınmıyor böyle yapınca demişti, ben de mi açsam kasayı? O zaman garanti falan gidiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Ne Kadar Eder ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyosi

Flashget bende çok yavaş indiriyor :D onun için pek sıcak bakmıyorum.
    Zaten u-torrent falan kullanıyorum onlar da kaldığı yerden devam ettiriyor da ben çabuk bitsin diye açık bırakacağım diyorum.

Benim bir arkadaş da kasanın yan kapaklarını falan komple sökmüş, niye böyle yaptın dediğimde ısınmıyor böyle yapınca demişti, ben de mi açsam kasayı? O zaman garanti falan gidiyor mu?

Kasa kapağını açarsanız hava sirkülasyonu bozulur ve fanlar yeterli soğutma yapamaz. Kapağı açmanıza gerek yok.
  • benım diger pc'm 5 günden beri acik sorun yok
  • benimde pcim 5 gündür sürekli download yapiyor enerji tasarufuna aliyorum pcde ısınmadan ramak kalmio pcnin ısınmasına yaşına göre değişir tabi bunlar
  • abartısız yaklaşık pc 1 aydır açık duruyor iş yerinden evdeki pc bağlı olmak zorundayım tüm çalışma dosyalarım evdeki pc de o nedenle açık ama şimdiye kadar bir sorun çıkmadı sadece uzun süreli elektirik kesnitileri haricinde :)))
  • [Deleted by Admins]
  • Hiçbirşey olmaz indirdiğin programı başlangıçta açılış olarak ayarla herhangi bi resetlenme sonucunda yeniden başlar açıldımı vede bilgisayarı açık bırakıyorsan monitörü kapat git kafana göre takıl benim pc nin kapandığını nadir hatırlarım
  • Kasa içi soğutmanızı güçlü tutun,ve mümkünse UPS kullanın sisteminizde.

Benim bilgisayarın çalışma oranı %95-%97 civarında.Ben de hemen hemen hiç kapatmıyorum yani.
    Su soğutma var,kafam rahat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.