selam arkadaslar..sorunum su. daha 3 gun once bi pc. topladım kendime MSI p4M890m2 anakart var. Pentium D işlemci var.bilgisayarı normal oturumu kapattan kapatıyorum ama.tekrar açmak istedigimde bilgisayar calısıyor ama görüntü gelmiyor.o esnada reset tusuna bastımda açılıyor.ben çözemedim heryerin i kontrol ettim. acaba bi uyumsuzlukmu var. ram'da 512 mb. 4200 mhz. yardımcı olursanız sevinirim. simdiden tsk.ler.
reset tuşu basılı kalmış olabilir switc arızalı olabilr
reset tuşunun switch ini çıkartarak denemeni tavsiye ederim kolay gelsin
dostum acabiliyorum kasayı poweri basılı kalsa hiç açamam.hem 1 degil 5 degil 10 degil hepsi mi basılı kalıoyr..bilgisayar acılıor fan sesini falan duyuyorum ama görüntü gelmiyor.poweri degiştim ama yine aynı reset atmadan acılmıor :S:(
Aynı sorun bendede var amcamdada 2 mizin Anakartlarıda MSI ( senden düşük olan model )ve bazı zamanlar dediğin şeyi yapıyor tahminim anakartla ilgili ama yapacak bişi yok heralde : (
bios update etmelisin.
MSI lar zaten mutlaka bir problem çıkarır ya pili biter ya başka bişey yapar ASUS kullandım hiçbir sorun yaşamadım ama bunar bana ders oldu : (
quote:
Orjinalden alıntı: Toyota d4d
MSI lar zaten mutlaka bir problem çıkarır ya pili biter ya başka bişey yapar ASUS kullandım hiçbir sorun yaşamadım ama bunar bana ders oldu : (
msi kullanmış sorun yaşamış asus kullanmış memnun kalmış bi dahakine intel kullanda performansı yaşa:)
quote:
Orjinalden alıntı: forumcu22
quote:
Orjinalden alıntı: Toyota d4d
msi kullanmış sorun yaşamış asus kullanmış memnun kalmış bi dahakine intel kullanda performansı yaşa:)
Ordamısın sen lol
arkdasım kasanın ıcını ac power dan ve resetten gelen kabloları kontrol et o kabloların yerını degıtırıp tekrar dene butonunda bı problem olabılır
quote:
Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
arkdasım kasanın ıcını ac power dan ve resetten gelen kabloları kontrol et o kabloların yerını degıtırıp tekrar dene butonunda bı problem olabılır
Yok kardeş ben çok uğraştım bu sorunla bios güncellemede olmuyo bu yolda olmuyo
Tek bilgisayarda olsa anlıcam 2 sinde birden var : (
Anakartda olmasın sorun ? tam oturup oturmadığına dikkat ettinmi hocam ? bilgisayar acılıyor görüntü qelmiyor dedinya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme