Şimdi Ara

Bilgisayarım oyun oynarken aniden kendi kendine kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 2 ay kadar bilgisayarıma hiç girmedim tatilde olduğum için eve geldiğimde laptopumu açtım ve CSGO oyunuma girdim önceden 50 FPS sabit oynadığım oyun şimdi 9 FPS de ve hemen hemen her 30 saatte bir laptop kendi kendini kapatmaya başladı bende bunun laptopun ısınmasından kaynaklandığını düşündüm ve ısıya baktım bunun sonucu fan hızım 2000 rpm çıktı sıcaklıklar ise CPU: 78 Anakart: 78 GPU: 84 çıktı bende bunun ısınmadan kaynaklı olduğunu düşündüm ancak şöyle ki öncedende bu ısıda oynuyordum ve hiç laptop kapanmıyordu sizce laptopun altına koyduğumuz fanlardan almalıyım yoksa sorun bu değilmi şimdiden önerileriniz için saolun çok canımı sıktı hatta bilgisayardan soğuttu bu olay Bilgisayarım oyun oynarken aniden kendi kendine kapanıyor

• Okuduğum bir yazıda anlatılanlar tam olarak senin sorunun gibi görünüyor kanka buraya bir göz at istersen.
  • 90° de sistem rest atar normel dostum soğutmayi kontrol et macunları yenile olmadi aldan soğutucu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fan hızı aşırı düşük,bios+firmware günceller misin
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    hocam o bilgisayardan bilgisayara değişmiyor mu? Benimki 105'e kapatıyor kendini...

• Benim bildiğim 90 da hepsi kapanıyor silikonun dayanma seviyesi diye biliyordum 105 yanma derecesidir belkide

• termal macun değiştirip kasa içini temizleyin.
  • Aynı olay benim eski pc de oluyordu çözüm güçlü güç kaynağı ve fan

• hocam bu macun olaylarını pek anlamıyorum bu arada laptopun içini hiç açmadım hiç temizlenmedi yani bende açmaya korkuyorum biraz bir bilgisayarcıya götürsem içini falan temizleyebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre321563

hocam bu macun olaylarını pek anlamıyorum bu arada laptopun içini hiç açmadım hiç temizlenmedi yani bende açmaya korkuyorum biraz bir bilgisayarcıya götürsem içini falan temizleyebilirmi

Hocam basit macun gri renkli bişey, bilgisayarın işlemcisi olacak onu çıkartıp temizliyorsun biraz sürüp tekrar takıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.