Şimdi Ara

Bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sonradan bu olay başıma gelmeye başladı. Sık sık tekrarladı ve en son 4 GB RAM bozuldu. İşlemcinin macununu değiştirdim, üstüne 8 GB RAM aldım ve belki performanstan dolayı kaldırmıyor dedim ve yine kapanmaya başladı. PES 2019 gibi bir oyunda bile 2. maçtan sonra kapanıyor.

İşletim Sistemi: Windows 7
    Ekran Kartı: GeForce GTX 750 Ti
    RAM: 12 GB
    İşlemci: AMD FX 6300 Six-Core Proccessor 3.50 GHz
    Power: Everest EPS-4900B 350W

• Peki kapanırken herhangi bir tepki veriyor mu hata ekranı vs yoksa direk mi kapanıyor ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArduinoEngineer A kullanıcısına yanıt
    Direkt kapanıyor. Birden sönüyor.
  • Fan sogutmaya yetmiyor gibi geldi bana. Fanın calismasinda problem olabilir, hava cikislarinda toz vs olabilir. Ufak bir lehim isleminden sonra fanin baglantisi dogru yapilmadigindan basima gelmisti, laptopu açıp bakinca gormustum fanın kablosu gevsekti, tam oturtunca duzelmisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Fan sogutmaya yetmiyor gibi geldi bana. Fanın calismasinda problem olabilir, hava cikislarinda toz vs olabilir. Ufak bir lehim isleminden sonra fanin baglantisi dogru yapilmadigindan basima gelmisti, laptopu açıp bakinca gormustum fanın kablosu gevsekti, tam oturtunca duzelmisti.
    Bilgisayarım masaüstü.
  • voldemortunvarisi kullanıcısına yanıt
    Fanı yok mu? Sıvı sogutmalı mı?

• rock steady kullanıcısına yanıt
    Var. Ekran kartı çift fanlı. İşlemcinin fanı+kasanın fanı da var. Isılar gayet normal görünüyor. Zaten işlemcinin termal macununu birkaç gün önce yeniledim. Sorun devam etti. Şimdi de ekran kartımın termal macununu yeniledim, umarım düzelir. Sorun powerdan olabilir mi? 350W power var ama daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. En ağır oyunlarda bile kapanmıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir ihtimal demistim basima geldigi icin... Otesini bilemiyorum :(

• Arkadaşlar sorunu çözdüm. Yardımım dokunur bu sorunu yaşayanlara belki. İşlemcinin ısısı oyun oynarken 70-80 oluyordu, bazı forumlarda normal olduğunu söylediler. Bu işlemciden işlemciye değişiyor bana göre. Ben de riske girip soğutucuyu değiştirdim, sorun çözüldü.
  • Arkadaşlar ryzen 5 2600 işlemcim tuf gaming b450 pro ankart 16 gb RAM rx480 8gb ekran kartım var fakat oyun oynarken aniden PC kapanıyor ve sistemi 1 ay oldu toplayalı

• voldemortunvarisi kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benimde başımda işlemci fanını kule Gana geçerek çözüme ulaşabilir miyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.