Şimdi Ara

Bilgisayarım oyun oynarken pat diye kapanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. 6 senelik masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum işletim sistemi xp ve oyun oynarken bazen pat diye kapanıyor. Açmak için Açma/Kapama tuşuna basılı tutup ondan sonra tekrar bir kere bastığımda yada fişi çekip taktığımda tekrar açabiliyorum. Daha öncede benzeri bir sorunu bilgisayarcıya götürdüğümde jel sürerek gidermişti fakat ne jeli tam bilmiyorum işlemcinin ısınmaması için olduğunu düşünüyorum. Sizce bu sorun yine o jel ile ilglimi yoksa başka sorunda olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serzenis22

İyi günler arkadaşlar. 6 senelik masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum işletim sistemi xp ve oyun oynarken bazen pat diye kapanıyor. Açmak için Açma/Kapama tuşuna basılı tutup ondan sonra tekrar bir kere bastığımda yada fişi çekip taktığımda tekrar açabiliyorum. Daha öncede benzeri bir sorunu bilgisayarcıya götürdüğümde jel sürerek gidermişti fakat ne jeli tam bilmiyorum işlemcinin ısınmaması için olduğunu düşünüyorum. Sizce bu sorun yine o jel ile ilglimi yoksa başka sorunda olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

CPU aşırı ısnıyor bu yüzden kapanıyor. CPU fan ve soğutucusunda ki tozları temizleyip termal macun yenileyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: serzenis22

İyi günler arkadaşlar. 6 senelik masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum işletim sistemi xp ve oyun oynarken bazen pat diye kapanıyor. Açmak için Açma/Kapama tuşuna basılı tutup ondan sonra tekrar bir kere bastığımda yada fişi çekip taktığımda tekrar açabiliyorum. Daha öncede benzeri bir sorunu bilgisayarcıya götürdüğümde jel sürerek gidermişti fakat ne jeli tam bilmiyorum işlemcinin ısınmaması için olduğunu düşünüyorum. Sizce bu sorun yine o jel ile ilglimi yoksa başka sorunda olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

CPU aşırı ısnıyor bu yüzden kapanıyor. CPU fan ve soğutucusunda ki tozları temizleyip termal macun yenileyin..

+1

CPU aşırı ısındığından, zarar görmemesi açısından sistem kapanıyor. Büyük ihtimal işlemci soğutucu tozlanmıştır. Tozları temizleyip, termal macunu yeniledikten sonra sorun kalkacaktır. Ayrıca kasa havalandırması nasıl ? Fan nerelerde var?

• Teşekkürler arkadaşlar bugün bilgisayarcıya götürüp 5 liraya hallettirdim işimi. Temizledi ve termal macunu sürdü kapanma sorunu ortadan kalktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.