Şimdi Ara

Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkk28

Hocam disk erro veriyor açılmıyormıyordu babam diski söktü fln 1 saat uğraştı sonra oldu ama hala takılmalar kasmalar var
     Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı

ATEN BU DİSKLER TARİH OLDU PARAN YOKSA 120 GBLIK AL BUNA C Yİ VE OYUNLARI KUR ELİNDE OLAN 80 İDE D YAP 120 GBLAR O KADAR PAHALI DEĞİL..SORUNUN BÜYÜK İHTİMAL DİSKTENDİR..

• bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    hocam sorun hardisklerden yani dimi ana kartta falan bişey yoktur dün kasayı açtım baktık babamla bişey yoktu 120 gb ssd disk alıcam zaten para var bu hardiskin test sonuçları nasıl hocam sizce babam bişey yok diyor ssd disk alınca bunu çıkartayım mı performansı etkiler mi
  • Harddiskin %100 arizali ama performansina katkisi elbet vardir badka bir seyinde sorun yoksa pc canavarlasir hayirli olsun ssd simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    saol hocam sorun hdd de yani ekran kartında bişey yok eğer ssd alıp olmassa kadiköye götürcem pc topladığımız yere onlar bi şekilde yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkk28

saol hocam sorun hdd de yani ekran kartında bişey yok eğer ssd alıp olmassa kadiköye götürcem pc topladığımız yere onlar bi şekilde yaparlar

defrag yap.
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Demedim smart defrag v3 le yaptım olmadı açıp kapanınca aynı gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    olmassa hdd alıcaz 1 tb babam öyle yapalım diyor 120 gb az diyor bide oda olmassa 8 gb ram alıcam 4 gb la takas ediyorlar üstüne bi 50 tl verir alırım
    hocam yeni hdd aldım hediye geldi 200 gb sorunsuz görünüyor yükledim gene kasıyor sonuçları ne yapmam gerek hocam bi yardım et
     Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.