Bildirim
Bilgisayarım sonradan oyunlarda kasmaya başladı (3. sayfa)
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam sorun hardisklerden yani dimi ana kartta falan bişey yoktur dün kasayı açtım baktık babamla bişey yoktu 120 gb ssd disk alıcam zaten para var bu hardiskin test sonuçları nasıl hocam sizce babam bişey yok diyor ssd disk alınca bunu çıkartayım mı performansı etkiler mi -
Harddiskin %100 arizali ama performansina katkisi elbet vardir badka bir seyinde sorun yoksa pc canavarlasir hayirli olsun ssd simdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saol hocam sorun hdd de yani ekran kartında bişey yok eğer ssd alıp olmassa kadiköye götürcem pc topladığımız yere onlar bi şekilde yaparlar -
quote:
Orijinalden alıntı: darkk28
saol hocam sorun hdd de yani ekran kartında bişey yok eğer ssd alıp olmassa kadiköye götürcem pc topladığımız yere onlar bi şekilde yaparlar
defrag yap. -
Demedim smart defrag v3 le yaptım olmadı açıp kapanınca aynı gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmassa hdd alıcaz 1 tb babam öyle yapalım diyor 120 gb az diyor bide oda olmassa 8 gb ram alıcam 4 gb la takas ediyorlar üstüne bi 50 tl verir alırım -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X