Şimdi Ara

Bilgisayarım sonsuza dek bana veda mı etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde total war oynarken ekran birden eski bir tüplü televizyonun kapandığı gibi kapandıktan sonra tekrar açılmadı.
    Açmaya çalıştığımda aksanlar beş saniyeliğine çalışıp kapanıyor ve tekrar çalışıyor ve tekrar kapanıyor. Ve bu şekilde bir kısır döngü.
    Bunun üzerine bazı donanımları çıkarıp çalıştırmayı denedim ama nafile... İşlemci soğutucusuna kadar her şeyi çıkarttım. Sonuç alamadım.
    Sanırım BIOS dosyaları dahil bütün sistem dosyaları da mahvoldu.
    Power Box tan şüpheleniyorum, önerileriniz?

• power yanmış olabilir başka power ile deneyiniz yada power in içini açıp şişmiş yanmış bşr yer varmı kontrol edin
  • Bakin koku var mi psu da bir de baska bir bilgisayar bulunbonda ekran kartidir ram dir deneyin eger baska pc de calisirsa psu yu degistirio denersin duzelirse sonuc almis olursun. 5 sn calismasi garip ben islemci 4 linini ters takmistim 1 2 saniye calisip kapanmisti mesela onun gibi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Bakin koku var mi psu da bir de baska bir bilgisayar bulunbonda ekran kartidir ram dir deneyin eger baska pc de calisirsa psu yu degistirio denersin duzelirse sonuc almis olursun. 5 sn calismasi garip ben islemci 4 linini ters takmistim 1 2 saniye calisip kapanmisti mesela onun gibi olabilir.

Psu dediğin Power mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen anakart

• Merhaba ,

Bahsettiğin soruna yakın bir sorun benimde başıma gelmişti.Ben güç kaynağımı değiştirerek sorunu çözdüm.

Güç kaynağını başka bir pc de deneme şansın varsa bir kontrol et derim.
  • quto Q kullanıcısına yanıt
    Psu nedir? Bknz google...

Evet Power Supply Unit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Merhaba ,

Bahsettiğin soruna yakın bir sorun benimde başıma gelmişti.Ben güç kaynağımı değiştirerek sorunu çözdüm.

Güç kaynağını başka bir pc de deneme şansın varsa bir kontrol et derim.

Yani senin pc de reset atıp duruyor muydu ona göre ya anakartı ya da Power i değiştireceğim

• quto Q kullanıcısına yanıt
    Evet sürekli reset atıyordu.Bu durum tamamen güç kaynağın ile alakalı
  • Ekran kartınızı çıkarıp deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa psuyu değiştirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.