Şimdi Ara

Bilgisayarım usb portları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. elimde windows 7 yüklü bir bilgisayar var ve bu bilgisayar zamanında ofis bilgisayarı olarak kullanılıyordu ancak küçük kardeşimin bilgisayara ihtiyacı olunca ona verdik ve 2 hafta sonra bilgisayarı açtığımız zaman söyle bir sorunla karşılaştık bilgisayar bağlı olduğu klavye ve mouse dışında hiçbir cihazı görmüyor bu sebepten dolayıda Wiresless adaptörünüde görmediği için internete bağlanamıyor ve bu bilgisayara kablo çekebileceğimiz bir ortamda değiliz bilgisayara ilk başta baktığımda aklıma geri yükleme yaparak kurtarmak geldi ancak 3 ay sonrasına bile geri yükleme yaptığımız zaman bu sorun düzelmemişti ve benimde aklıma bios ile bir sorun olması geldi ama flash belleğide görmediği için bilgisayarın D diskine bios dosyasını atarak bios güncellemesi yapmama rağmen bu sorunu çözemedim ve ne kadar driver programı varsa denedim ama hiçbirinden sonuç alamadım yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• Bios ayarlarını Default yapıp test edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptım dostum ama sonuç alamadım
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde kuzenimin bilgisayarına format atmıştım. Doğru düzgün driver güncelleyememiştim. Başlarda usb portları çalışıyordu. Fakat bi süre sonra bilgisayar açılmadan önce fareyi takınca fare çalışıyordu. Fareyi çıkarıp takınca fare çalışmıyordu. Farenin çalışması için bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyordu. Flaş bellekleri hiçbir türlü görmüyordu zaten. Bende yine format attım. Driverları sorunsuz bir şekilde kurdum. Sorun ortadan kalktı. Bence sizin sorun Bios'ta bir ayardan kaynaklanıyor. Bilgisayar açılmadan flaşınızı takıp boot menüye girin. Flaşınız görünürse sorun yazılımda ve format atıp sonrasında SlimDrivers ile driverlarınızı güncelleyin. Eğer boot menüsünde flaş bellek görünmezse bios ayarlarını tek tek inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 7 Temmuz 2019; 15:4:3 >
  • Biosdada görünmüyor flash bellek ayrıca bios ayarlarını tamamen sıfırladım ve bios pilini söküpte sıfırladım ama banamısın demedi alet ve bir dvd ye w7 yazdırdım ancak format atarken bu hatayı alıyorum

Bilgisayarım usb portları çalışmıyor
  • Win7'yi UEFI mod yazdırdıysanız Bios'tan Legacy mode'u kapatıp UEFI modu açmanız lazım. Ve Secure boot'u kapatmanız lazım. Tüm diski silip GPT bölümlendirme tablosunu ayarlamanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 7 Temmuz 2019; 16:6:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.