Şimdi Ara

Bilgisayarım uyanmıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a üstadlar.. Bilgisayarımı film indirmek için açık bırakıyorum.Sabah kalktığımda ekran da görüntü yok fakat klavye tuşlarında ışık var.Uyku modunda olduğunda tahmin ediyorum. fare yi oynatıyorum,yok... klavye tuşlarına basıyorum,yok... açma kapama düğmesine basıyorum,yok... bugün capslk u denedim fakat herhangi bi etki yapmıyor.yani üstkarekter etkin ışığı yanmıyor.. kapatma düğmesine uzun süreli basıp pc yi kapatıyorum,ki bu çok zararlı diye biliyorum,sonra geri açıyorum.
    Lütfen Acil Yardım!!!
    Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

• Windows 7,Vista,XP hangi işletim sistemin var? Yazabilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - VSM - -- 16 Ağustos 2010; 11:11:38 >
  • win7
  • bilgisayar güç koruma konumuna geçiyor. Denetim masası güç yönetiminden bilgisayarı uyuma moduna geçiren ayarları iptal edin.
  • bu fonksiyonu nasıl kullancam peki? bu seferde iptal etmiş oluyorum.. benim isteğim uyku moduna geçsin fakat geri çıkabilsin???
  • güç seçeneklerinden monitörü kapatı herhangi bir dkya getir güç seçeneklerinden hazırda bekleti kaldır bi de öle dene
  • Benim de arkadaşla aynı problemim var vista kullanıyorum. Bendede uykuya girince uyandıramıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarın uyku modunda iken indirme yapmaz. Daha doğrusu sabitdisklerde kapandığı için yarı-ölü vaziyette bekler. Bir yandan indirme vs gibi bir iş yapsın ama çok elektrik harcamayayım diyorsanız yapacağınız en iyi şey monitörü, hoparlörü varsa yazıcı vs gibi usb aygıtları düğmelerinden --komple-- kapatmaktır. İşlemci ve ekran kartı zaten kendini düşük frekansa çekecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

bilgisayarın uyku modunda iken indirme yapmaz. Daha doğrusu sabitdisklerde kapandığı için yarı-ölü vaziyette bekler. Bir yandan indirme vs gibi bir iş yapsın ama çok elektrik harcamayayım diyorsanız yapacağınız en iyi şey monitörü, hoparlörü varsa yazıcı vs gibi usb aygıtları düğmelerinden --komple-- kapatmaktır. İşlemci ve ekran kartı zaten kendini düşük frekansa çekecektir

evet arkadaşın dedigi gibi indirme yapmaz ama sabit diskleri kapatı hiçbir zaman sistem bekleme konumunu hiçbir zaman yapıp monitörü kapatı etkili hala getirdin mi indirme yapabilirsin
  • Bi keresinde arkadaşın bilgisayarında olmustu ama onda bilgisayarı kapatıp acıkyoduk yine uyanmıyodu , en son çare olarak ana kartın pilini cıkartıp takmıstım ve düzelmişti ama butun ayarlar bios ayarları falan sıfırlandı tabi.Ben ilk okudugumda böle bişey oldu sandım ama galiba senin kapatıp acınca bilgisayarı normal acılıyo.O yüzden başka bi tavsiye denetim masası Donanım ve Ses kısmından güç seçeneklerine gir , ordan uyku modunda ki sınırlamaları değiştirebiliyosun.Gelişmiş güç ayarlarını değiştir diye bi seçenek var.Muhtemelen orda "duraklatıldı" pozisyonundadır.Ordan değiştirebilirsin.Kolay gelsin.

• arkadaşlar dizüstü pc benimki,tv ye bağladım az önce şans esseri film i izlemek için dışarı çıktım eve geldiğimde mauseyi oynattığımda tv e görnt. geldi fakat pc nin monitörde görnt. yok sanırım sorunun anlaşılması daha anlaşılır olu??
  • hııııı oyle desene be birader. Şimdi oldu.Ekran kartının kontrol paneline gir , ordan coklu ekran seceneginden 1 ve 2 diye 2 ayrı ekran vardır oraya gel 1 olanın üzerine sag tıkla clone primary screen yada birincil ekranı kopyala diye bişi olucak ona tıkla. bitti. Eger yapamazsan ekran kartının markasını söyle daha rahat yardımcı olurum.Ben daha önce Nvidia da yapıyodum bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.