Anakart: MSI H81M-P33 (Bios Version 1.9) İşlemci: Intel Core i7-4790 3.60GHz Ram: 16GB 800.0MHz (8GB x2) Ekran Kartı: GeForce GT 730 4096 MB 128 Bit HDD: Hitachi HUA723020 2TB SATA (diğer özelliklerini bilmiyorum) İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit
Bu arada Bilgisayarımın henüz 3. ayı dolmadı.
Not: Ekran Kartının Versionuna Downgrade yaptım Son yüklediğim driver sürekli hata oluşturuyordu.
Yardımınıza ihtiyaç duyduğum konu şu. "Can You Run It" de "Rocket League" oyununun analizini yapıyorum sistemim uygun gösteriyor. Ama oyuna girdiğimde istediğim ayarları alamıyorum. Minimumda oynamama rağmen (low ve performance mod) yine max 50 fps alıyorum, bu sefer oyundan birşey anlamıyorum. Bana yardım edermisiniz?
güncell++
50 fps gayet iyi o sisteme göre. Ekran kartı giriş seviyesi bir ekran kartı. Nvidia GTX serisi alırsan anca oyunlarda performans alırsın. Tavsiye edilen ekran kartı gtx660 olarak gösterilmiş zaten.
Ekran kartınıza göre normal bir performans alıyorsunuz. Sisteminize göre ekran kartınız oldukça düşük kalmış
Görev Yöneticisinde mi sıkıntı var? Yoksa Sistemin Gayet İyi. Arkadaşım Senin dedigin oyunu oynuyor onun 4gb ram + 1.80 ghz'si var +200 fps alıyor. Sıktıntın Görev Yöneticsinde Olabilir. Bana Altını yapıp kasma anında Görev Yöneticisini Ekran Görüntüsü Alıp Atarsan Sorunu Çözebilirim. Bu Konuyu takip edicegim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme